Ova jesen donosi izvanrednu priliku za putovanje koje se ne smije propustitiCrno jaje i turistička agencija Nikal pozivaju vas da se pridružite nezaboravnom putovanju u čarobnu zapadnu Tursku, i to po iznimno povoljnim cijenama već od 694 eura. Ovo putovanje ne nudi samo prekrasne pejzaže i udoban smještaj već i duboko uranjanje u bogatu povijest i kulturu koju Turska pruža.

Prvi dan vašeg putovanja započinje letom iz Zagreba prema Antaliji. Dočekat će vas vaš vodič na zračnoj luci Antalija te vas prevesti do luksuznog hotela Meryan, gdje ćete boraviti sljedeća dva noćenja. Antalija je biser mediteranske obale Turske, a svoje posjetitelje očarava svojom ljepotom i bogatom poviješću. Pješčane plaže, tirkizno more i antičke ruševine čine je idealnim odredištem za opuštanje i istraživanje kulturnog nasljeđa.

Nakon koktela dobrodošlice, sljedećeg jutra upoznat ćete se s detaljima svoga putovanja. Potom slijedi razgledavanje mjesta Beskonak. Po povratku u hotel imat ćete priliku opustiti se i uživati u svim pogodnostima koje vam hotel pruža.

Treći dan putovanja vodi vas kroz spektakularne mediteranske krajolike do Antalije. Na tom putovanju, posjetit ćete jednu od najpoznatijih trgovina nakita u Turskoj i naučiti o procesu izrade dragulja. Nastavljate put prema antičkom gradu Kibyri, gdje možete uroniti u povijest i istražiti dobro očuvane antičke ostatke.

Pamukkale je sljedeća destinacija, ondje ćete imati priliku opustiti se u termalnim kupkama u sklopu hotela i istražiti nevjerojatnu prirodnu ljepotu. Pamukkale, odnosno "Pamukova palača", čarobno je prirodno čudo smješteno u regiji Denizli. Taj termalni izvor stvorio je spektakularne bijele terase od kalcijeva karbonata, koje izgledaju poput snježno bijelih stepenica. Posjetitelji mogu hodati po tim terasama, uživati u toplim termalnim bazenima i diviti se toj nevjerojatnoj prirodnoj formaciji. Pamukkale je također dom antičkom gradu Hierapolisu (možete ga posjetiti na fakultativnom izletu), s dojmljivim ruševinama amfiteatra, hramova i bazena, što dodaje povijesnu dimenziju toj prirodnoj čaroliji.

Idućih dana putovanja imat ćete priliku posjetiti proizvodno-prodajni objekt za turske tepihe, istražiti antički grad Laodiceu i ponovno se vratiti prekrasnim krajolicima regije, dok su posljednji dani vašeg putovanja rezervirani za izlete ili vam omogućuju slobodno vrijeme koje možete provesti uživajući u luksuznom hotelu ili istražujući okolicu.

Vaše nevjerojatno putovanje završava osmog dana, kada ćete se vratiti prema Antaliji i pripremiti za povratak kući. Ovo putovanje obećava nezaboravne trenutke, duboko uranjanje u povijest i kulturu, kao i priliku da istražite nevjerojatne prirodne ljepote Turske. Ovo  putovanje će vas obogatiti uspomenama za cijeli život.

Link do ponude.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju