Kako posljednjih dana i tjedana moramo biti odgovorni i ostati doma, nameće se pitanje – čime se baviti? Vjerujemo kako su pogledane razne serije, filmovi, pročitane mnoge knjige, odigrane društvene igre u krugu obitelji, no čovjek, znatiželjan kakav jest, uvijek je u potrazi za novim izazovima.

Stoga, kako vam se čini ideja seta kojim ćete otvoriti razna vrata? Odmah da bude jasno, ne potičemo ni na kakve nezakonitosti, ali čisto za razbibrigu ili nekad za ubuduće kad zatvorite vrata za sobom, a ključ je unutra, ovakva napravica ne čini se uopće lošom investicijom.

Navedeni "Lock, pick, set" moguće je naručiti putem Ebaya te će vas stajati oko 170 kuna. Sastoji se od 14 dijelova, a pomaže ako ste jedni od onih koji često zaboravljaju ključeve, ali i ako želite svojim znanjima i vještinama dodati i ovo novo. Jasno, pomaže vjerojatno i u borbi protiv dosade.

Ako vam se sviđaju mogućnosti, razmislite o narudžbi. Jasno, nemojte sad naručiti set i krenuti putem kriminala, već ga nabavite i provjerite kako je to otvoriti bravu bez ključa a da pritom ne morate biti David Copperfield.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju