U srcu slikovite Rogaške Slatine, kraseći se ponosno svojim imenom, Atlantida Boutique Hotel 5* poziva sve željne opuštanja, luksuza i uranjanja u povijest na nezaboravno wellness putovanje. Ovaj hotel pruža nevjerojatno iskustvo koje je spojilo mističnu priču o izgubljenom gradu Atlantidi s modernim luksuzom i wellnessom, čineći ga iznimnim bijegom za sve one koji žude za opuštanjem i povoljnim cijenama.

Priča o Atlantidi, legendarnom otoku bogatstva i ljepote, stara je koliko i povijest sama. Iako izgubljen, čari tog mističnog grada sada su ponovno oživjeli u Atlantida Boutique Hotelu. Hotel je nazvan po mitološkom otoku koji je simbolizirao energiju, mudrost i krepost, a ovo mjesto teži biti poput njegove suvremene verzije.

Mirna lokacija hotela, okružena prirodnim ljepotama, nudi prekrasan pogled na Rogašku, dok je istovremeno udaljena tek nekoliko koraka od renomiranog Medical centra Rogaška i središnjeg parka. Hotel se ponosi svojom povijesnom povezanošću s ovim odredištem te se izdvaja po nizu posebnih elemenata, uključujući vodu Donat Mg i stakla iz Rogaške Slatine, kao i upotrebu prirodne kozmetike Afrodita iz istog mjesta.

Jedinstvena gastronomska ponuda hotela utemeljena je na lokalnim sezonskim sastojcima i tradicionalnim specijalitetima. Bez obzira jeste li ljubitelj domaće kuhinje ili međunarodnih okusa, hotel će vas očarati svojom raznolikom ponudom. Zdrava i dijetalna prehrana također su naglasak hotela.

No, istinski biser ovog opuštajućeg bijega je nevjerojatan wellness centar koji vam je na raspolaganju. Uključujući unutarnji bazen, masažni bazen te oazu sauna i fitness centar, hotel vam pruža priliku da se potpuno opustite i osvježite. Nakon uživanja u vodenim blagodatima, možete se prepustiti tretmanima i masažama koje će vas osloboditi svakodnevnog stresa i napetosti.

Zaputite li se na Crno jaje Premium možete pronaći posebnu ponudu za vaš idući boravak u Atlantida Boutique Hotelu već od 353,00 € za dva noćenja s uslugom polupansiona za dvije osobe.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju