Grif je starozagrebački izraz za „biti vješt u nečemu“, sinonim za točionik (kao i dršku koja asocira na onu kojom se toči piva iz drafta) i naziv bara u dvorištu Savske 160 – dnevnog boravka Vintage Industriala. Da imaju grif za uređenje interijera pogledati možete u našoj galeriji.

„Uz fokus na njegovanje ispijanja piva, ali i kave kroz dnevne sate, programski ćemo vam ponuditi dodatne sadržaje (razne edukacije, tribine, predavanja, projekcije filmova, filmski kviz, projekcije filmova, predstavljanja i preslušavanja albuma, čitanja poezije, umjetničke radionice, izložbe fotografija, razne tematske večeri, DJ sessioni, akustični koncerti...). Za svakoga ponešto“, objašnjavaju u Grifu.

Da su se gosti već lagano udomaćili, može se iščitati i iz komentara na društvenim mrežama: „Mjesto gdje možete naći odličnu kavu i fenomenalnog predvodnika zagrebačke rockabilly scene“, „Jako ugodan prostor za druženje, očigledno je da ekipa uživa, fina Grif pivica i mjuza jučer mi se baš dopala, thumbs up DJ-ki“, „Super ambijent za popiti dobru kavu (pogotovo nakon posla“ – neke su od pohvala.

Interijer Interijer (Foto: GRIF & VIB promo)

U interijeru koji podsjeća na dnevni boravak svjetskog putnika gosti će moći guštati u akcijskim ponudama. Aktualne su kave za sedam kuna od ponedjeljka do subote (11:30 – 15:30) i jeftinije Grif pivo od 14:30 do 19:30.

Nema osobne, nema deserta: Na Advent stiže kolač zbog kojeg ćete morati pokazati dokumente Fuliranje - 3 Rougemarin - 10 Rougemarin - 9 +7 Rougemarin - 8

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju