U trendu Hrvatska ima divno more Teške su riječi pale Razlozi zbog kojih se turisti ne vraćaju kod nas na more: "Hrvati su postali jako neljubazni u zadnjih 10 godina" Faširanci od mljevenog mesa i tikvica Puni okusa Faširanci od mljevenog mesa i tikvica: Toliko su sočni da ćete ih htjeti jesti cijelo ljeto Plaža Čavića Luka Crni biser Divlja i predivna: Skrivena plaža na Korčuli koja će vas očarati svim nijansama plave


Čips od krumpira vrlo je lako napraviti kod kuće. Za pripremu vam je potreban tek svjež krumpir, sol i biljno ulje. No, ako preferirate kompleksnije grickalice - u izradu uključite i komad parmezana, češnjak u prahu, čili i slične delikatese! Mljac... 

1. Narežite krumpir na tanke ploške ručno ili uz pomoć ribeža. Što su kriške tanje, to će konačni proizvod biti hrskaviji.

2. Položite tanke kriške na papir za pečenje, lagano ih namažite uljem i začinite omiljenim začinima. Za nanošenje ulja najbolje bi bilo koristiti kuhinjski kist.

3. Za izradu domaćeg čipsa možete koristiti slatki krumpir, različite vrste ulja, poput primjerice onog od kikirikija ili palminog, komadiće sira, luka, ili nekog drugog povrća.

4. Brzinu pečenja jamči vam mikrovalna pećnica. Položite papir s krumpirom u mikrovalnu pećnicu na pet minuta i uživajte u slanoj hrskavoj delikatesi

U videu pogledajte kako možete napraviti domaći čips od krumpira u samo pet minuta.