Kudadoo Maldives Private Island novi je luksuzni resort koji se otvorio krajem 2018., no pozornost bogataša plijeni još otkako je najavljena  njegova izgradnja.

U cijenu je uključeno gotovo sve što gosti požele, od fine dininga i vrhunskih vina do oceanskih avantura, luksuznih spa-tretmana koji uključuju i jedinu slanu sobu na Maldivima te osoblja koje je neprestano na usluzi. Gosti mogu birati hoće li jesti u restoranu ili u privatnosti vlastite rezidencije uz svjetlost svijeća na plaži.

Dizajn smještaja s 5 zvjezdica potpisuje renomirani arhitekt Yuji Yamazaki, a podijeljen je u 13 jednokrevetnih rezidencija, od kojih se svaka prostire na 300 četvornih metara, te dvije dvokrevetne od 380 kvadrata. Svaka ima golemu terasu s bazenom. Prepoznatljivi krov sa solarnim pločama omogućuje otoku potpunu samoodrživost solarnom energijom.

Prostrana terasa Prostrana terasa (Foto: Profimedia.hr)

Autoritet za luksuzna putovanja Luxury Travel Intelligence (LTI) proglasio je Kudadoo najboljim hotelom na svijetu u prošloj godini, a sudeći prema fotografijama koje možete pogledati u našoj galeriji, luksuza ne nedostaje. Cijena noćenja kreće se od oko 8000 kuna u najjednostavnijoj varjanti - i penje do vrtoglavih 520 tisuća poželite li unajmiti cijeli otok. 

Cala d'Istria: Je li ovo najljepša vila s bazenom na Mediteranu? Cala d\'Istria - 20 Cala d\'Istria - 19 Cala d\'Istria - 18 +16 Cala d\'Istria - 17

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju