Međunarodni sajam turizma PLACE2GO održava se od 17. do 19. ožujka u Areni Zagreb. Sudjelovat će više od 180 izlagača iz 20 zemalja, a hrvatskoj publici prvi će se put predstaviti i izlagači iz Tanzanije, Švedske, Makedonije i Albanije, a sudjelovat će i oni iz Rusije, Italije, Indonezije, Tajlanda, Kanade, Tunisa, Turske, Indije, Austrije, Velike Britanije, Belgije, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske te, naravno, Hrvatske.



Prvi dan sajma od 10 do 16 sati rezerviran je za poslovne susrete, a nakon toga otvoren je za sve posjetitelje, a ulaz je besplatan. Tijekom vikenda sajam je otvoren za sve od 10 do 19 sati.

O svojim avanturama pričat će Robert Knjaz, koji je sa svojom koledžicom obišao pola svijeta, zatim blogerica Andrea Andrassy o surfanju na Kanarima i Hrvoje Šalković koji će govoriti o neistraženim dijelovima Mijanmara i brojni drugi.



Posjetitelje na sajmu očekuju nagradne igre i natječaji u organizaciji izlagača. Pa tako između ostalog, možete osvojiti aviokarte za svjetske i europske destinacije, putovanje u Tanzaniju, Indoneziju, Toskanu, vikend u Istri, wellness odmor, smještaj i izlet u Postojnsku jamu, jet ski i quad safari u Dubrovniku, trodnevni najam vozila…



Svi posjetitelji imaju 40 posto popusta na karte za vlak, 2,5 sata besplatne vožnje Nextbikeom te besplatnu vožnju Uberom za nove korisnike s promo kodom PLACE2GO17 u vrijednosti 65 kuna. Više informacija na službenoj stranici. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju