'Prvi put na ovogodišnjem sajmu hrvatskoj će se publici predstaviti Maroko, Izrael i Japan, a sudjelovat će i Indonezija, Indija, Tajland, Belgija, Turska, Mađarska, Njemačka, Austrija, Slovenija, Srbija te Bosna i Hercegovina i, naravno, izlagači iz Hrvatske,' izjavila je direktorica sajma Place2go Damjana Domanovac, koji će se ove godine održati od 18. do 20. ožujka u Boćarskom domu u Zagrebu.

Na Međunarodnom sajmu turizma Place2go ove se godine može osvojiti ljetovanje na Malti za dvije osobe, povratne aviokarte za Istanbul, Bruxelles, vikend u Kranjskoj Gori, road trip po Mađarskoj, wellness vikend u hotelu Rixos Dubrovnik, dizajnerski namještaj i Samsonite kofer. Posjetitelje Međunarodnog sajma turizma Place2go očekuje pregršt zanimljivih predavanja na kojima će moći saznati sve o ljepotama Indije, Nepala, najbliže nam prašume Nacionalnog parka Sutjeska, sve o road tripu od New Yorka do Havaja ili putovanju po Sahari. Posjetiteljima će posebno biti zanimljivo isprobati i najnoviju tehnologiju i vidjeti kako je to doživjeti pravo virtualno putovanje.

'Putovanja nisu samo vizualni doživljaj, već i mirisi, boje, hrana… I ove godine, u našoj Gastro ulici pripremili smo vam izbor različitih kuhinja od turske, bavarske, azijske, talijanske i mađarske koje ćete moći isprobati u dvorani Balon,' rekao je na predstavljanju programa u Zagrebu direktor marketinga sajma Roberto Radić.



Na Place2go marketu moći ćete kupiti razne proizvode – od najljuće papričice, originalne talijanske salame, sireve i masline ili pak neki od zanimljivih suvenira. Bit će tu i puno zabavnog sadržaja za velike i male, od fotografiranja s Batmanom i u avionu, do filmskih projekcija.

I na ovogodišnjem sajmu posjetitelji će moći odigrati nagradnu igru Place2go putovnica, te osvojiti neku od mnogobrojnih vrijednih nagrada. Neke od njih su ljetovanje na Malti za dvije osobe, povratne aviokarte za Istanbul, Bruxelles, vikend u Kranjskoj Gori, road trip po Mađarskoj, wellness vikend u hotelu Rixos Dubrovnik, dizajnerski namještaj i Samsonite kofer.

Sajam ima humanitarni karakter, nastavljena je uspješna suradnja s humanitarnom udrugom 'Kolajna ljubavi', koja aktivno djeluje na područje cijele Hrvatske te susjedne BiH, ali i u Africi.

Ulaz na sajam je besplatan.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju