Božićna je groznica počela, a brige oko poklona već su vam za vratom? Predlažemo vam da umjesto tradicionalnih poklona koji se nalaze ispod borova poklonite svojim bližnjima nešto drugačije. Razmislite o wellness-ponudama i smanjite gužvu pod božićnim drvcem. Poklonite vaučere za wellness, a tko zna, možda ćete u opuštajućim užitcima uživati i vi. Evo dobrih ponuda koje smo pronašli.

Božić u Podravini u Hotelu Picok

Jedva čekamo božićni doručak kad uživamo u najboljim tradicionalnim jelima! Ako ne želite trošiti dragocjeno vrijeme na boravak u kuhinji za vrijeme blagdana, za svoj božićni poklon odaberite ugodan ambijent hotela Picok*** uz slasne podravske specijalitete i užitke u wellnessu te povedite sebi dragu osobu.

Mirisi finih božićnih kolača uz šalicu kuhanog vina i kićenje božićnog drvca neizostavni su dio božićne atmosfere u hotelu Picok***. Opustite se u SPA & wellness centru hotela i riješite se nagomilanog stresa, a svoj dan začinite šetnjom bajkovitim podravskim krajem. Provjerite ponudu i ovo najljepše doba godine provedite u Hotelu Picok...

Božić u Čateškom dvorcu

Ako vam vožnja ne predstavlja problem i želite se malo maknuti iz domaćeg kraja, zaputite se u Sloveniju i Božić dočekajte u Hotelu Čateški dvorec. Možemo samo zamisliti kakve će vam prizore pokloniti predivna priroda i ljubomorni smo već sad.

Raznježite se uz čašu finog vina i otklonite sve toksine u hotelskoj sauni, a popodne rezervirajte za kupanje u bazenskom kompleksu Termi Čatež. Nedaleko od hotela nalaze se i Brežice, mjestašce među brežuljcima, što će također biti bajkovit prizor i dobra prilika za izlet. Ne čekajte, rezervirajte svoju božićnu avanturu na vrijeme!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju