Krenulo je sa snijegom, ali i s neodoljivim ponudama za skijanje. Vjerujemo da ćete rado svoje urede zamijeniti boravkom u nekom od skijališta, stoga provjerite koje smo ponude izdvojili i pripremite se za svoju snježnu avanturu. Ponude uključuju skijanje od dva pa sve do sedam dana, stoga na vrijeme skoknite do šefa i rezervirajte godišnji!

Skijanje i odmor u Italiji

Prva je naša preporuka Južni Tirol, odnosno Hotel Rastbichler koji krase 3 zvjezdice. Možda one neće biti vidljive na pročelju hotela zbog snijega, no zaista nije bitno. Vjerujemo da vam je osim skijaške staze bitno i gdje ćete se fino odmoriti nakon adrenalinskog dana, a hotel je idealan s obzirom na to da se smjestio u dolini Puster.

Zanimljiv je po tome što je obnovljen prema načelima feng shuia, a krasi ga i wellness-centar. Najbliža je skijališna oaza Kronplatz, prema mnogima najbolje mjesto za skijanje u Južnom Tirolu. Birajte između čak 119 skijaških staza koje su prilagođene i početnicima i ekspertima. Uz čak 50 posto popusta dobivate i bocu vina na poklon, stoga provjerite ponudu i ajmo se spuštati!

Skijaška avantura na Nassfeldu

Koruška, bajkovita Koruška. Osim što je poznata po finoj hrani, restoranima i barovima, dobro je znana i među ljubiteljima skijanja. U njoj se smjestio Nassfeld, jedno od 10 najpopularnijih austrijskih skijališta koje će zadovoljiti i one čije se skijaške sposobnosti mogu mjeriti s onima Janice Kostelić.

Poklonite si nekoliko dana bez stresa u dolini Gail, upoznajte lokalne gastronomske specijalitete i tradiciju na jednom mjestu. Vjerujemo da vam je fokus putovanja ipak skijanje, stoga ćemo vas razveseliti činjenicom da će vas Millennium Express, najduža gondola u Alpama na Sonnenalpe Nassfeldu, voditi čak 17 minuta. Pruga je dužine 6 tisuća metara, a najduža je staza za skijanje duljine 7 kilometara. Osvojite svih 110 kilometara skijališta uz neponovljivu ponudu!

Spustite se na gotovo sve strane svijeta u Gerlitzenu

Već smo vam spomenuli Kronplatz, a skijalište koje ćemo vam sad preporučiti zanimljivo je po tome što ga nazivaju ”Baby Kronplatz”. No to je samo nadimak jer se s vrha spustiti možete na gotovo sve strane svijeta. U blizini skijališta nalazi se Almresort Gerlitzen Kanzelhöhe, stoga o tome gdje ćete spavati ne trebate brinuti.

Samo 10 kilometara dalje nalazi se i Villach, a jezero Ossiach dobra vam je prilika za izlet ako se umorite na stazama. Ako vam skijanje dojadi, priključiti se možete besplatnoj vođenoj pješačkoj turi po snijegu ili pak zabavnom programu. Nije to sve, jer uz ponudu dobivate i 10 posto popusta na skijaške karte, stoga trk i rezervirajte!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju