Zbog povoljnih cijena smještaja i hrane, kao i ludih noćnih provoda Tajland je jedna od destinacija koje se turisti ne mogu zasititi. Ovisno o željama svatko može pronaći smještaj po svojem džepu, a luksuznog smještaja na Tajlandu ne nedostaje. Jedna od omiljenih romantičnih destinacija je Keemala ekološki rezort na Phuketu s raznovrsnim mogućnostima smještaja.

Oslanjajući se na povijest i tradiciju, Keemala se diznajnom nadahnula lokalnim klanovima koji su se razlikovali uvjerenjima i filozofijama poimanja svijeta.


Tako je We-Ha, ili nebeski klan okupljao astrologe, iscjelitelje liječnike i izumitelje koji su gradili povišene domove kako bi bili slobodniji i kreativniji. Sedam vila odražavaju dizajnom njihovu filozofiju.

Keemala Keemala (Foto: Profimedia.hr)

Prostrane vile na dva kata imaju spavaću sobu, veliki dnevni boravak, blagovaonicu i nestvarno lijepu kupaonicu, kao i bazen s pogledom na prašumu. A s vanjskim dijelom površina svake vile je 169 m².

Rung-Nok klan koji simboliziraju vile dizajnirane u obliku ptičjih gnijezda razlikovao se od ostalih naglašenom kreativnošću, a okupljao je umjetnike, glazbenike, astrologe, filozofe i pjesnike. 

Vjerovali su da se budućnost može predvidjeti iz noćnog neba, a kupali su se na mjesečini kako bi njihove duše živjele vječno. Vile nude pogled na more, prašumu i odmaralište te uključuju prostranu kupaonicu s monsunskim tušem i samostojeću kadu s čarobnim pogledom. Prostire se na 185m², uključujući bazen i vanjsku terasu za sunčanje. Ovisno o vili, cijene smještaja kreću se od oko 3500 kuna. 

Genijalac zbog kojeg cijeli svijet zna za obično selo od 300 stanovnika Bratwursthotel Bratwursthotel Bratwursthotel +0 Bratwursthotel

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju