Ako ste oduvijek željeli prošetati po stropu, naopaka kuća u Bournemouthu mogla bi biti pravo mjesto za vas. Na jugozapadu Engleske, u Dorsetu na obali kanala La Manche – oko 150 kilometara od Londona nedavno je otvorila svoja vrata, a kako kažu vlasnici – potpuno je sigurna za boravak i već sad privlači brojne posjetitelje, doduše ne kao najpopularnija kuća za odmor koja se u 5 minuta rezervirala pola godine unaprijed, ali na dobrom je putu. 

Oni koji se žele poigrati iluzijama bestežinskog stanja to mogu učiniti do lipnja iduće godine. Do tada će neobična građevina koja mijenja perspektivu biti otvorena za posjetitelje od 10 do 21 sat po ulaznici od 42 kune. Ne možete je promašiti, jer osim što je naopaka, kuća „vrišti“ ružičastom fasadom. Naopaka kuća idealna je za zbunjivanje pratitelja na društvenim mrežama.

Sagrađena je od drvenih panela poput divovske slagalice, a oba kata su namještena. Posjetite li je, moći ćete prošetati spavaćom i radnom sobom te kupaonicom.

Dajte joj priliku: Zemlja Vatre u kojoj ćete u restoranu pivo platiti 5, a kolu 2 kune! Azerbejdžan - 1 Azerbejdžan - 2 Azerbejdžan - 3 +1 Azerbejdžan - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju