Virgin Atlantic je 2011. godine prestao davati svojim putnicima u prvoj klasi posudice za sol i papar u obliku malih aviona. Do ove odluke došli su zbog toga što su putnici krali te simpatične predmete poznate po nadimku Wilbur i Orville u velikim količinama.

Godinu dana kasnije vratili su se s posudicama, a na čije su dno napisali "ukradeno iz Virgin Atlantica“. Ovaj je natpis trebao zaustaviti kradljivce u njihovom kriminalnom naumu, no to se nije dogodilo.

Soljenke su se krale i dalje, a neke su završile na stranicama poput eBaya gdje su se prodavale po cijeni od 20 američkih dolara.

 

A post shared by Virgin Atlantic (@virginatlantic) on


"Kada smo uvrstili Wilbura i Orvillea u ponudu prije 15 godina nismo ni sanjali da će postati tako voljene od strane naših mušterija. Iako je posada pazila na posudice, na tisuće njih ukradeno je tijekom godina s naših letova," otkrio je izvršni dopredsjednik aviokomapanije Mark Anderson.

Upravo zato odlučili su ih uključiti u posebnu blagdansku promotivnu ponudu ove godine. Od 21. do 26. prosinca svi putnici poslovne klase Virgin Atlantica bit će poticani da ponesu posudice za sol i papar sa svojeg leta kući, koje su samo za ovu priliku napravljene u blagdanskoj crvenoj boji.

Na letovima Virgin Atlantica kradu se mnogi predmeti, a osim soljenki, popularne su i šalice, pokrivači, sapun i kreme za ruke, kao i pribor za jelo.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju