Japanski restoran 'Takenoko'
otvoren je u Hvarskoj 2 u Dubrovniku, na samom ulazu u grad. Prostire se na čak 200 kvadrata unutarnjeg prostora te 300 kvadrata terase s koje se pruža pogled na cijelu luku, zidine i otok Lokrum.

Posebno za Dubrovčane i njihove brojne goste glavni kuhar zagrebačkog Takenoka Mario Starman s provjerenom ekipom osmislio je specijalni jelovnik ovog japanskog restorana koji i dalje prati najnovije trendove u pripremi i serviranju hrane.



Na jelovniku će se tako naći domaće i svježe kamenice i druge školjke, jadranske riba i tuna, koja će zadovoljiti nepca i najvećih gurmana. Na raspolaganju su vam i ukusni kokteli Krunoslava Milera koji je osmislio nove kombinacije s mediteranskim biljem poput lavande i ružmarina.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte dio ponude i atmosfere ovog novootvorenog restorana u Dubrovniku.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju