Dakle, trk u voćnjak, nož u ruke i idemo polako:

U trendu Kviz općeg znanja - 1 15 pitanja Kviz općeg znanja: Za one dobrih živaca i još boljeg pamćenja Villa Desert Rose na otoku Pagu, Airbnb - 9 Ima i bazen 100 metara od mora: Kuća na Pagu "usred ničega" u kojoj ćete se osjećati kao da ste sami na svijetu Svinjski kotleti Tjedni jelovnik 7 božanstveno finih jela za svaki dan ovoga tjedna idealnih za one koji paze koliko jedu proteina

Korak 1: Operite i očistite voće kao da ćete ga odmah jesti. Očistite i ogulite jabuke i kruške, šljive, izvadite koštice iz bresaka te ih narežite na manje komade. Manje plodove možete ostaviti cijele.

Korak 2: Posložite voće na pladanj u jednom sloju, da se ne preklapa ili gnječi. Stavite u zamrzivač i ostavite nekoliko sati.

Korak 3: Stavite voće u male plastične vrećice, sami odredite količinu za manji obrok, tako da uvijek možete odmrznuti željenu količinu.

Savjet: Pokušajte istisnuti sav zrak iz vrećice prije nego što je zatvorite i stavite u zamrzivač.

Izvor: TheKitchn.com