Rižoto od bundeve s parmezanom

U trendu Piccolina kućica, Gata, Airbnb - 1 70 eura za noć Za savršen odmor dovoljno je svega 19 kvadrata! Dokaz je i ova kućica u okolici Splita Kviz općeg znanja - 15 15 pitanja Kviz općeg znanja: Za sveznalice i one koji će to tek postati Rustica - 4 Velike porcije, ali... Restoran Rustica: "Narodni" restoran na početku Dubrave koji nije ostavio dobar dojam

Sastojci:
500 - 600 g zrele bundeve narezane na kockice od 1 cm
1,3 l pilećeg ili povrtnog temeljca
300 g riže
Maslac
50 g svježe naribanog parmezana
Kadulja
Morska sol i svježe mljeveni crni papar
Maslinovo ulje

Priprema:
Zagrijte malo maslinovog ulja u velikoj tavi, dodajte bundevu i kuhajte na laganoj vatri 5-7 minuta povremeno miješajući. Izdvojite trećinu. Ostatak stavite u blender dok smjesa ne postane glatka, dodavajući po potrebi toplu vodu - smjesa bi naposlijetku trebala biti konzistencije pirea.

Kako dovršiti recept - provjerite u videu.....