Rižoto od bundeve s parmezanom

U trendu Varivo od mahuna Tjedni jelovnik 7 sirotinjskih jela za svaki dan ovoga tjedna koji se mogu napraviti za smiješan novac Plima, ilustracija Nezapamćena nepogoda Jadranski cunami: Dan kada je podivljalo more uhvatilo ljude na spavanju, izvlačilo ih iz kuća i potapalo brodove Turisti Kulturološki šok Amerikanci u čudu o Hrvatskoj: "Sve je maleno, hrana je bizarna, a od zahodske mafije imamo traume"

Sastojci:
500 - 600 g zrele bundeve narezane na kockice od 1 cm
1,3 l pilećeg ili povrtnog temeljca
300 g riže
Maslac
50 g svježe naribanog parmezana
Kadulja
Morska sol i svježe mljeveni crni papar
Maslinovo ulje

Priprema:
Zagrijte malo maslinovog ulja u velikoj tavi, dodajte bundevu i kuhajte na laganoj vatri 5-7 minuta povremeno miješajući. Izdvojite trećinu. Ostatak stavite u blender dok smjesa ne postane glatka, dodavajući po potrebi toplu vodu - smjesa bi naposlijetku trebala biti konzistencije pirea.

Kako dovršiti recept - provjerite u videu.....