Evo jednog jednostavnog načina kako pripremiti piletinu u pećnici tako da bude sočna, mekana i prepuna okusa. Ne znamo hoće li uspjeti pogoditi onu notu koju ima samo picek izložen rotaciji u pečenjarama, ali vjerujte da nije daleko od toga. Naravno, volite li ljuto, poduplajte količinu začina, ali mislite i na druge!

Prije pečenja operite pile vodom u kojoj je malo limuna. Nikako ne gulite kožicu. Od začina ćete trebati sol, papar, cimet, senf u prahu, muškatni oraščić i timjan. Pecite 45 minuta, a zatim premažite BBQ sosom... Pogledajte video!

U trendu Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu