Primopredaju su u ime Karlovačke pivovare izvršili Roberto Giugliano, direktor Sektora marketinga i član menadžment tima te Valentina Belavić, rukovoditeljica Odjela proizvodnje i majstor pivar, u prisustvu predstavnica Zagrebačke banke Aleksandre Cvetković, direktorice Prodaje i marketinga i Marine Dijaković, direktorice Identiteta i komuniciranja tvrtke.

„Brand Karlovačko upravo je proslavio 160 godina postojanja, a na ovaj simboličan način želimo podijeliti znanje i bogatstvo okusa koje smo stvorili s našim budućim generacijama. Iako ne možemo znati kakva pića će se 2114. godine konzumirati niti možemo predvidjeti koliko će napredna tehnologija proizvodnje biti, smatram da je kvaliteta Karlovačkog Royal bezvremenska i vjerujem da će biti prepoznata i za 100 godina“, izjavio je Roberto Giugliano.

Recept za proizvodnju piva Karlovačko Royal sadrži popis sirovina, opise procesa proizvodnje i punjenja te značajke gotovog proizvoda, a specifičnosti u njegovom okusu objasnila je Valentina Belavić: „Karlovačko Royal spravljeno je od sorte aromatičnog hmelja Spalter Select te dvije vrste ječmenog slada, svijetlog i prženog, što mu daje posebno bogat i pun okus te tamno zlatnu boju. Ugodne je gorčine i hmeljne arome, a produženo vrijeme odležavanja daje mu čistoću i uravnoteženost.“

Pivo Karlovačko Royal premijerno je predstavljeno na Danima piva Karlovac, a na domaćem tržištu bit će dostupno od listopada. A kako mi u punkufer.hr-u moramo probati sve što je novo - uskoro slijedi recenzija!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju