U Brutusu će se posluživati brutalna jela poput Jägermeister Poutinea na slici. Znači slanina, karamelizirani crveni luk, skuta, domaći Jägermeister umak poslužen s pomfritom, a sve servirano u pola reciklirane Jägermeister boce.

A tek sushi od slanine...

To je slanina omotana oko piletine, datulja i celera, začinjena sojinim umakom, javorovim sirupom i Dijon senfom. Vlasnik Anthoni Jodoin kaže da je njegova ideja proizlazi iz vrlo osnovne istine: SVI vole slaninu!

Jodoin je želio restoran stare škole i zaključio da je najbolja kombinacija okruženje uređeno poput brijačnice, dobra ponuda burbona i najvažnije - slanina.

Slantastična ili špektastična inovacija na jelovniku je "Hot Pig", za koju vlasnik vjeruje da je prva kobasica za Hot Dog od 100% slanine.

Jelovnik će zaokružiti niz koktela s potpisom poput 'Bloody Cezara' - klasični Bloody Mary sa školjkama i sokom rajčice ukrašen slasnom ružom od slanine.

Restoran je i ponosni opskrbljivač Quebeca Votkom od slanine. Jodoin kupio 123 boce tog pića kako bi se osiguralo da je njegov restoran jedini koji ga ima u ponudi. Koristitit će ga u Bloody Cezaru, kao i u kombinaciji pića poput "Pork Sode" što je ustvari klasična soda s dodatkom slanine. Vlasnik je uvjeren da će ovo postati meka slanine. A ako ste u Montrealu i ljubitelj ste slanine, ovaj restoran nikako ne smijete zaobići.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju