Zagrebačka pizzerija Santa Maria promijenila je adresu i izgled interijera. U modernom ambijentu upotpunjenom s autohtonim talijanskim detaljima, koji mu daju dodatnu toplinu i stari šarm, nalazi se na Remetinečkoj cesti. Sastojci koji se koriste dolaze s juha Italije, uključujući i brašno tipa 00 – zero zero.

„Santa Maria živi i radi po talijanskim principima jednostavnosti, ljubavi i hrane; kombinirajući te važne stavke sa strasti prema poslu koja je zajednička cijelom njezinom kolektivu i njihovom željom da ugode svojim mušterijama, osluškujući sve njihove potrebe“, napominju vlasnici.

Specijalitet pizzerije Santa Maria je pizza Bresaola koja spaja okuse goveđeg pršuta, mozzarelle i rikole. Također, za one željne malo drugačijih okusa, tu je i pizza s „bijelim zlatom“ Talijana i Istrana – tartufima, koja je ujedno i topla preporuka Sante Marie.

S jelovnika mami i Siciliana s pelatima, mozzarellom, šunkom, inćunima i svježim bosiljkom, kao i bijela Santa Maria s mozzarellom, pršutom, sušenom rajčicom, grana padanom.

Jeftinije nego autobusom: Povoljni povratni letovi do Beča Beč Beč Beč +0 Beč - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju