• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Hrana i piće #gdje sjesti

Restoran koji je ispunio obećanje: Shanti by Namaste u Novom Zagrebu odlično kuha, ali i ruši predrasude

Ako ste mislili da je indijska hrana uvijek ljuta, da je curry tek indijski gulaš ili žuti prah, te da egzotična kuhinja ne može biti neodoljivo ukusna - dođite u Trokut i vjerujemo da ćete se iznenaditi...
Nika Borovac 16.10.2025 09:09 komentari
viber Created with Sketch.
Shanti by Namaste - 7
Shanti by Namaste - 7 (Foto:Aakash Devaraj i Josip Ninković)

Galerija Shanti by Namaste 18 Shanti by Namaste - 19 18 Shanti by Namaste - 16 18 Shanti by Namaste - 15 18 Prije dvije godine mnoge je iznenadila vijest da se zatvara najbolji indijski restoran u Hrvatskoj. Namaste u Selskoj marljivo je oduševljavao goste svih fela: od ministara do kulinarskih avanturista i šmekera koji se ne libe drskih okusa – sve dok nije stisnuo pauzu, najavio novu lokaciju i preusmjerio snage u postojeći Namaste bistro koji je tada radio punom parom u Preradovićevoj ulici.

U trendu Gulaš Jednostavno, a preukusno Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa Vrata Bilogore Vrata Bilogore Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak" Kolač od mrkve Jednostavno Sočan kolač od mrkve: Malo posla za puno uživanja

Gurmanskoj priči koju je 2018. godine započeo indijski poduzetnik Devaraj Rangaswamy pridružio se i sin Aakash Devaraj, koji nam je s veseljem otkrio kako je obećanje o novom prostoru konačno ispunjeno. Još vrućeg, Shanti by Namaste pronaći ćete na skrivenoj od pogleda, ali lako dostupnoj lokaciji u Trokutu, gdje ima dovoljno mjesta za parking - a uskoro će osvanuti i terasa.

"Najprije je restoran Namaste otvorio svoja vrata kako bi podijelio raskošne, autentične okuse Indije. Bila je to proslava tradicije, topline i zajedništva. Kasnije je Namaste Bistro unio svježinu nudeći opušteniji pristup indijskoj kuhinji, ali njegujući njezinu dušu. Sada, nakon dugog iščekivanja, ponosno predstavljamo Shanti – našu drugu lokaciju i novo poglavlje našeg putovanja“, otkriva Namaste na svojim stranicama, a mladi vlasnik, Aakash Devaraj dodaje:

"Neću vam lagati, renoviranje prostora u koji smo ušli nije bio lagan posao - trebali su nam mjeseci da uredimo interijer - ali da ste ga vidjeli kad smo tek u njega ušli…“, priča nam Aakash i sa žarom u očima pokazuje prostrani vanjski dio koji bi se uskoro trebao pretvoriti u mirnu terasu punu svjetla i zelenila. Dok nam priča o planovima, na stol stiže šalica mirisnog čaja, obavezno vrućeg jer takav se pije u Indiji.

Shanti by Namaste Shanti by Namaste (Foto: Aakash Devaraj i Josip Ninković)

U zagrljaju začina 

Masala čaj je omiljeni indijski napitak, pogotovo kad zahladi jer vraća energiju zagrljajem toplih začina. Priprema se od crnoga čaja koji se kuha sa začinima kao što su đumbir, cimet, kardamom, klinčić, crni papar, kao i zvjezdani anis, muškatni oraščić te koromač. Chai, ili čaj, u Indiji se pije više nego kava. Omiljen je zbog mirisa, ali i teina, koji razbuđuje poput kofeina, ali nježnije i dugotrajnije. Osim toga, masala je i blaža prema želucu od kave. Obavezno se poslužuje vruć. Indijcima je većina toplih napitaka kakvi se poslužuju u hrvatskim kafićima u najboljem slučaju – mlaka, jer su navikli na šalice iz kojih se puši – i vjerojatno stekli imunitet protiv opeklina na jeziku.

"U Indiji, kad kuhaš mlijeko, čekaš da se zapjeni i da bude vrelo, pa se tako ulijeva u kavu ili čaj. I na ulici je uvijek kipuće, ne možeš dobiti mlako. Sjećam se kad sam s prijateljima putovao indijskom autocestom prema Agri pa smo stali na čaj - poslužili su nam ga u glinenim posudicama koje su bile toliko vruće da ih nismo mogli držati u ruci“, smije se Aakash.

Dečko s Knežije 

Aakash Devaraj, ne baš tipični dečko s Knežije u kojoj je odrastao, u Zagreb je stigao nedugo nakon desetog rođendana. Njegov otac, gospodin Devaraj Rangaswamy bavio se transportom i prodajom indijskog kamena a nakon odmora u Hrvatskoj toliko se oduševio Lijepom Našom da se doselio s obitelji.

"Svi smo se zaljubili u Hrvatsku. I moja mama je ljeti imala mali biznis na obali s odjećom i nakitom. Na kraju je i moj mlađi brat rođen ovdje, a Hrvatska je postala naš dom. Volim prirodu, more i planine. Ploviti brodom, istraživati Velebit, uživati u svakodnevnim stvarima. Kad ljudi pitaju zašto ovdje živim, odgovor je uvijek isti: zato što me ovo mjesto svaki dan podsjeća koliko je život lijep“, priča nam Aakash i dodaje:

"Otvaranje restorana bio je san mog oca, koji je uvijek govorio da će u mirovini otvoriti autentični indijski restoran. Znali smo da ljudi vole našu hranu, samo je trebalo naći pravi način da je predstavimo. Najveći zaokret dogodio se za vrijeme pandemije. Troškovi su skočili u nebo i to je bio ogroman izazov jer se trebalo pobrinuti za zaposlenike koji su dio naše obitelji. Bili smo u situacijama kad smo imali mnogo, ali i u situacijama kad nismo imali ništa. I zato smo ostali prizemni. Naučio sam da je život u iskustvima i uspomenama, ne u stvarima. “, kaže Aakash.

Aakash Devaraj Aakash Devaraj (Foto: Aakash Devaraj/Privatna arhiva)

Iz Cibone u Ameriku 

Aakash se jedno vrijeme bavio košarkom i igrao za Cibonu, ali nakon što je ozlijedio zglob morao je krenuti u drugom pravcu. Završio je gimnaziju, a potom studirao u Americi. Kada se ne bavi obiteljskim poslom većinom je iza kamere i snima i bavi se produkcijom ili testira uzbudljive automobile i povremeno uskoči u uloge kaskadera. Iako još nije dogurao do tridesete, u putovnici ima više od 50 zemalja.

"Uvijek potičem ljude na putovanja jer se tako upoznaje s vrijednostima različitih kultura i stječu se iskustva kakva se ne mogu naučiti u školama niti na fakultetu. Istražujući svijet ljudi postaju otvoreniji i tolerantniji. Putovanja su moja najveća strast, a srećom moj posao mi ih omogućuje", priznaje Aakash.

Kako kaže, u Hrvatsku se vratio radi predivne prirode i ljudi, koji su Indijcima sličniji nego što biste možda pretpostavili.

Indijski čevapčići 

"Mi se okupljamo oko hrane, na obiteljskim događanjima i svemu onome što donosi zajedništvo, a Hrvati se vole družiti uz kavu i pjesmu. Kad sam došao u Hrvatsku nisam znao jezik, ali odmah sam imao osjećaj doma".

Dok se Aakash prisjeća djetinjstva, stižu mirisi s kojima je odrastao: pakoras – čips, ili kako u Namasteu nazivaju, fritule od slanutkovog brašna i luka poslužuju se s osvježavajućim umakom od mente i kapima chutneya - umaka puna okusa pripremljena od voća i povrća, začina, kiselih i slatkih dodataka, koji se može opisati kao indijska inačica domaćeg ajvara.

Tu su i indijski Čevapčići, seekh kebab od piletine začinjene đumbirom, češnjakom, mentom i korijandrom, pečena u tandooru - kao i klasik - chicken tikka: piletina sa žara marinirana u jogurtu, đumbiru, češnjaku i aromatičnim začinima. Chefa koji potpisuje jela Aakash naziva indijskim Gordonom Ramsayem, a na prvi zalogaj jasno je i zašto.

Nenametljivi okusi koji se ne produciraju začinima pa niti ljutinom poigravaju se bojama i mirisima, zovu na istraživanje. Dovoljno su egzotični da nema dosade na tanjuru, a opet, između začina, tako ugodno poznati. Osim ako ne naručite snagatorsku varijantu, nepce vam neće bridjeti od ljutine. Indijcima bazični stupanj ljutine nije po mjeri gena, pa biraju odvažnije varijante, a Namasteu zahvaljuju kao kuhinjskoj oazi u kojoj im hrana nije bljutava – za razliku od većine mjesta u Hrvatskoj. Što vam naravno neće reći jer su previše pristojni. 😊.

Shanti by Namaste - 3 Shanti by Namaste - 3 (Foto: Aakash Devaraj i Josip Ninković)

Tandoor 

U pauzi između jela Aakash nas vodi da vidimo srce kuhinje: njegovo veličanstvo - tandoor, tradicionalnu glinenu pećnicu koja se stoljećima koristi u Indiji i drugim dijelovima Azije, često ukopana u zemlju ili ugrađena u kuhinju. U tandooru se peku jela poput naana, kebaba, pilećih tikki i drugih mariniranih mesa, koja dobiju prepoznatljiv dimljeni, sočni okus koji se opisuje kao spoj roštilja i krušne peći.

"Vidiš kako je kuhinja čista“, pokazuje nam Aakash i dodaje kako su Indijci itekako uredni, suprotno predrasudama. U razgovoru sa konobarima i kuharima vidi se da su svi kao dobro uigran bend.

"Naši zaposlenici nisu samo radnici, oni su dio obitelji. Poštujemo ih, razgovaramo s njima, dijelimo ideje. Polovica onoga što radimo zapravo su i njihove ideje. Još jedna važna stvar je da većina naših ljudi ide učiti hrvatski jezik, i to u privatne škole. Žele znati jezik zemlje u kojoj žive. Većina ih vrlo dobro razumije hrvatski, iako im je ponekad teško govoriti dobro komuniciraju. Jako smo sretni s ljudima koje imamo i nevjerojatno smo im zahvalni“.

Shanti by Namaste - 14 Shanti by Namaste - 14 (Foto: Aakash Devaraj i Josip Ninković)

Piletina u maslacu 

Jedno od omiljenih jela kojeg se gosti ne mogu zasititi je butter chicken, kremasta senzacija koja je osvojila cijeli svijet. Najprije se na tanjur stavlja basmati riža koja se potom prekrije mesom i kremastim umakom od rajčice koji miriše na maslac i piletinu pečenu u tandooru. Nije se jednom dogodilo da gosti odluče podijeliti to jelo pa hrskavim naanom pokupe i zadnju kap umaka te naruče još jednu porciju.

"Doživio sam situacije gdje gosti naruče više jela i onda svi urone u butter chicken, pa zaborave na ostalo", smije se Aakash.

Volite li kombinaciju mora i kokosa nemojte zaobići curry od kozica kuhanih u kokosovom mlijeku u đumbirom, češnjakom i indijskim začinima. Nas je kombinacija okusa oduševila, ali voljeli bismo da su kozice malo manje termički obrađene i sočnije. Aakash nam je preporučio i svoj favorit, curry od špinata sa sirom.

"Iako nisam vegetarijanac, ovo jelo obožavam, jer je lagano, zdravo i savršeno s rižom ili naanom. Ljepota indijske hrane je u tome što možeš kombinirati različita jela, miješati okuse i stvoriti svoju omiljenu kombinaciju. Primjerice, moj prijatelj uvijek kombinira biryani (aromatičnu rižu s mesom i začinima) s janjećim curryjem i uživa u toj kombinaciji".

Što je curry? 

Mnogi Hrvati upravo su u Namasteu otkrili da curry nije žuta mješavina začina u prahu, niti indijski gulaš, nego cijela paleta različitih jela i umaka: od blagih povrtnih varijanti do bogatih mesnih, blagih jušnih jela do gustih i pikantnih umaka. Osim toga, u Indiji ne postoji jedan univerzalni curry prah. To je zapadnjačka mješavina začina.

Pravi curry je jelo, odnosno umak koji se priprema od različitih kombinacija začina (masala), povrća ili mesa, i varira od regije do regije. Može biti blag, kremast i aromatičan, kao što su primjerice butter chicken ili saag paneer jer ljutinu određuju čili papričice, koje se mogu potpuno izostaviti.

Većina curryja naglasak stavlja na arome, a ne nužno na pikantnost. Također, mnogi se iznenade kada misle da curry izgleda poput gulaša ili variva pa otkriju da se nerijetko radi o gustom, kremastom umaku koji se poslužuje s rižom ili naanom.

"Mi smo se prilagodili hrvatskom tržištu i nudimo tri razine začinjenosti jela: blagu, normalnu i ljutu. Većina ljudi odabere srednju opciju, koja je zapravo standard. Naši chefovi znaju kako balansirati da okus bude pun, ali ne previše izražen. Indijci koji dođu kod nas često traže autentičnu, snažniju verziju i s njom nemaju problema. I to je ljepota naše kuhinje – prilagoditi se svima, a opet ostati vjeran autentičnom indijskom duhu", objašnjava Aakash.

U Namaste bistrou u Preradovićevoj gosti uz jela vole doći i na koktele, a u Shantiju je naglasak na vinima.

"U početku nam je Mario Meštrović, vrhunski sommelier, pomogao složiti vinsku kartu koja savršeno paše uz indijsku kuhinju. Držimo se njegovih preporuka i to se pokazalo punim pogotkom. Većinu vina nabavljamo iz Istre, i ponosni smo na to“, priča nam vlasnik i dodaje kako od piva možete popiti i lagani indijski Kingfisher, uskoro i na terasi koja bi trebala biti zelena oaza.

"U vremenu kad svijet prolazi kroz izazove, željeli smo stvoriti mali kutak mira za naše goste. Iako restoran izgleda elegantno, ne želimo da nas ljudi doživljavaju formalno nego opušteni i domaćinski. Shanti na sanskrtu znači mir. Upravo taj osjećaj želimo stvoriti ovdje – bilo da dijelite zdjelu currya ili jednostavno uživate u trenutku.“

Skriveni restoran u obiteljskoj kući: Ispunjeni san bivšeg natjecatelja MasterChefa u kojem ćete poželjeti ostati satima Škafetin - 13 Škafetin - 3 Škafetin - 7 +20 Škafetin - 6

  • #gdje sjesti
  • #namaste
  • #recenzija
  • #indijska kuhinja
  • #Indija
  • #aakash devaraj
  • #Shanti by Namaste
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
Zadar u čaši: Vinski klub diWine poziva na radionice po prijateljskim cijenama
U Zagrebu
Zadar u čaši: Vinski klub diWine poziva na radionice po prijateljskim cijenama
Usporite i udahnite: Savršeni weekend getaway za sve koji vole prirodu, kulturu i dobar zalogaj
Pokrovitelj TZ Virovitičko-podravske županije
Usporite i udahnite: Savršeni weekend getaway za sve koji vole prirodu, kulturu i dobar zalogaj
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Lako?
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Restoran koji je ispunio obećanje: Shanti by Namaste u Novom Zagrebu odlično kuha, ali i ruši predrasude
Fešta okusa i mirisa
Restoran koji je ispunio obećanje: Shanti by Namaste u Novom Zagrebu odlično kuha, ali i ruši predrasude
Gojzericama po Slavoniji: Najbolje staze za planinarenje nedaleko od Slavonskog Broda
Priroda za pamćenje
Gojzericama po Slavoniji: Najbolje staze za planinarenje nedaleko od Slavonskog Broda
Pohana piletina panko bez jaja recept
Bez jaja
Recept za najhrskaviju pohanu piletinu koja će biti gotova za svega 10 minuta
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
Znate li koji je? Bosanskohercegovački grad koji leži na čak devet rijeka
Impresivna okolica
Znate li koji je? Bosanskohercegovački grad koji leži na čak devet rijeka
Sočan kolač od mrkve: Malo posla za puno uživanja
Jednostavno
Sočan kolač od mrkve: Malo posla za puno uživanja
Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"
Vrata Bilogore
Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"
Tjedni jelovnik brza jela od 13.10 do 19.10. 2025.
Tjedni jelovnik
7 brzih jela za svaki dan ovoga tjedna za koje već vjerojatno imate sve sastojke kod kuće
Zapišite ove datume: Najbolji hrvatski restorani nude vrhunske menije po promo cijeni
Pokrovitelj Mastercard
Zapišite ove datume: Najbolji hrvatski restorani nude vrhunske menije po promo cijeni

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Zagrebačka policija objavila detalje napada na starijeg muškarca na Trešnjevci
UŽAS NA TREŠNJEVCI
Policija objavila detalje: Muškarcu pozlilo, dvojac glumio da mu pomaže, a onda je uslijedio užas
Simbol ribe često se može vidjeti na automobilima
Jasna poruka
Ovaj simbol često se može vidjeti na automobilima: Znate li njegovo značenje?
Nova akcija USKOK-a: Uhićenja u pet županija
nova akcija USKOK-a
U tijeku su uhićenja u pet županija! Procurilo o čemu se radi
show
Snaha Halida Bešlića Mahira se oglasila nakon njegovog sprovoda
"Jako nam nedostaješ"
Snaha Halida Bešlića oglasila se nakon dženaze, izazvala je mnogo reakcija
Evo što znače obilježja na lijesu Halida Bešlića
tradicija i poštovanje
Koja je simbolika obilježja na lijesu Halida Bešlića?
Justus Reid počastio sve koji rade na njegovoj kući
svaka čast!
Top! Ovako je Amerikanac iz Supertalenta iznenadio susjede koji mu pomažu s kućom koju je kupio za 5000 eura
zdravlje
Zastrašujuće otkriće: Više od 99 % ljudi s moždanim ili srčanim udarom imalo je ove znakove upozorenja prije!
Veliko istraživanje
Zastrašujuće otkriće: Više od 99 % ljudi s moždanim ili srčanim udarom imalo je ove znakove upozorenja prije!
Šokantna istina o slanini: Povezuje se s rakom i demencijom – ali postoji sigurna granica
Nutricionisti otkrivaju
Šokantna istina o slanini: Povezuje se s rakom i demencijom – ali postoji sigurna granica
Najbolji prirodni lijek za gušteraču: Pijte ova 4 ljekovita čaja!
Najučinkovitiji biljni saveznici
Najbolji prirodni lijek za gušteraču: Pijte ova 4 ljekovita čaja!
zabava
Užasan parking inspirirao urnebesnu šalu koja je nasmijala domaću publiku
Presmiješno
Užasan parking inspirirao urnebesnu šalu koja je nasmijala domaću publiku
Morate vidjeti što piše na kamionu snimljenom kod Šibenika! Publika oduševljena
Urnebesno
Morate vidjeti što piše na kamionu snimljenom kod Šibenika! Publika oduševljena
Obračun iz životinjskog carstva postao hit, pogledajte samo tu lukavost
Wow!
Obračun iz životinjskog carstva postao hit, pogledajte samo tu lukavost
tech
Rani znak upozorenja? Sindrom nemirnih nogu povećava rizik od ove opake bolesti mozga
Novo istraživanje otkriva
Rani znak upozorenja? Sindrom nemirnih nogu povećava rizik od ove opake bolesti mozga
Kupujete na Temuu? Stručnjak objasnio kakvim se trikovima služe kako bi privukli kupce
Više od 30 trikova
Kupujete na Temuu? Stručnjak objasnio kakvim se trikovima služe kako bi privukli kupce
Tajna dugovječnosti: Otkriveni ključni igrači u usporavanju starenja
Je li na pomolu i lijek?
Tajna dugovječnosti: Otkriveni ključni igrači u usporavanju starenja
sport
Srbi oduševljeni Vatrenima: "Ovo je za nas potvrda da su nogometna krema, a za Hrvate - ništa posebno"
Evo o čemu se radi
Srbi o Vatrenima: "Ovo nam je potvrda da su nogometno plemstvo, a Hrvatima - ništa posebno"
Anna Silva o Viniciusu: "On je opsjednut seksom"
"SAMO O TOME GOVORI"
Djevojka o ponajboljem, ali i najomraženijem nogometašu svijeta: "On je opsjednut seksom"
Viniciusu prijeti zatvor! Proslavio rođendan s 500 ljudi, stigla i vojna policija
e to je fešta!
Viniciusu prijeti zatvor! Proslavio rođendan s 500 ljudi, stigla i vojna policija
tv
MasterChef: Plavi odnijeli pobjedu, a Mario "oštro" rekao Antoniji: "Zaboravila si reći jednu stvar!"
SVAKA ČAST!
Plavi odnijeli pobjedu, a Mario "oštro" rekao Antoniji: "Zaboravila si reći jednu stvar!"
MasterChef: Ivanu Bariću pozlilo, a u mislima mu je bilo samo jedno: "Iznevjerio sam ih!"
SAMO JAKO!
Ivanu Bariću pozlilo, a u mislima mu je bilo samo jedno: "Iznevjerio sam ih!"
Kumovi: Želi se vratiti na nulu, ali hoće li ju sreća pomaziti?
KUMOVI
Kumovi: Želi se vratiti na nulu, ali hoće li ju sreća pomaziti?
putovanja
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"
Vrata Bilogore
Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"
Sočan kolač od mrkve: Malo posla za puno uživanja
Jednostavno
Sočan kolač od mrkve: Malo posla za puno uživanja
novac
Više od polovice poduzetnika razmatra preseljenje u inozemstvo. Ovo je najpopularnija destinacija
Nije zbog poreza
Više od polovice poduzetnika razmatra preseljenje u inozemstvo. Ovo je najpopularnija destinacija
Prehrambeni gigant ukida 16.000 radnih mjesta, novi šef traži smanjenje troškova
A prihodi rastu
Prehrambeni gigant ukida 16.000 radnih mjesta, novi šef traži smanjenje troškova
Zašto Trump i desnica žele uništiti milijardera Georgea Sorosa
Česta meta
Zašto Trump i desnica žele uništiti milijardera Georgea Sorosa
lifestyle
Zagreb špica: Street style izdanje koordiniranog para
ČISTA PETICA
Usklađeni, a svoji: Stilska lekcija efektnog para sa zagrebačke špice
Prednosti power walk načina šetnje
Moćan način hodanja
Jeste li čuli za "power walk"? Obična šetnja može postati pravi trening za trbuh i leđa
Bienenstich ili pčelinji ubod: Recept za kolač koji svi traže
Savršenstvo!
Njemački kolač odličan je primjer da su jednostavne slastice najbolje, zato svi traže baš ovaj recept
sve
Snaha Halida Bešlića Mahira se oglasila nakon njegovog sprovoda
"Jako nam nedostaješ"
Snaha Halida Bešlića oglasila se nakon dženaze, izazvala je mnogo reakcija
Evo što znače obilježja na lijesu Halida Bešlića
tradicija i poštovanje
Koja je simbolika obilježja na lijesu Halida Bešlića?
Srbi oduševljeni Vatrenima: "Ovo je za nas potvrda da su nogometna krema, a za Hrvate - ništa posebno"
Evo o čemu se radi
Srbi o Vatrenima: "Ovo nam je potvrda da su nogometno plemstvo, a Hrvatima - ništa posebno"
DoBar - 6
Izvan sezone

DoBar doručak s pogledom na more: Mjesto na kojem ljubitelji glazbe, vina i hrane dolaze na svoje

Ni jelovnik, a ni vinska karta se ne listaju poput telefonskog imenika – umjesto toga na nekoliko stranica ispisana je promišljena ponuda s dovoljno velikim izborom da svatko pronađe favorite... NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Piletina, varivo, tjestenina...

Prijavi se na naš newsletter
i otkrij recepte, savjete i trikove s
kojima ćeš izaći iz začaranog kruga 3
ista jela koja radiš svaki dan ;)

Please don't insert text in the box below!
close