Za pripremu jesenske mimoze s dodatkom cidera od jabuke ne treba vam puno sastojka, a ni šejker. Sve se priprema u čašama u kojima se i poslužuje koktel.

Sastojci:

0,75 l pjenušca
250 ml cidera od jabuke
2 žlice šećera
1 žlica cimeta

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena

Slika nije dostupna Hrana i piće Mimosarita: Hit-piće sa zagrebačkog Gornjeg grada koje stranci obožavaju

Priprema:
1. Na malom tanjuriću pomiješajte šećer sa cimetom.

2. Umočite vrh čaše za šampanjac u vodu da ovlažite rub čaše.

3. Vlažan rub čaše umočite potom u mješavinu šećera i cimeta.

4. Napunite četvrtinu čaše sa ciderom od jabuke, a potom ostatak ispunite pjenušcem.

5. Poslužite odmah i uživajte. Živjeli!