Za pripremu jesenske mimoze s dodatkom cidera od jabuke ne treba vam puno sastojka, a ni šejker. Sve se priprema u čašama u kojima se i poslužuje koktel. 
Sastojci: 
0,75 l pjenušca 
250 ml cidera od jabuke 
2 žlice šećera 
1 žlica cimeta
Priprema: 
1.	Na malom tanjuriću pomiješajte šećer sa cimetom. 
2.	Umočite vrh čaše za šampanjac u vodu da ovlažite rub čaše. 
3.	Vlažan rub čaše umočite potom u mješavinu šećera i cimeta. 
4.	Napunite četvrtinu čaše sa ciderom od jabuke, a potom ostatak ispunite pjenušcem. 
5.	Poslužite odmah i uživajte. Živjeli! 

 
               
               
               
                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            
