Za pripremu jesenske mimoze s dodatkom cidera od jabuke ne treba vam puno sastojka, a ni šejker. Sve se priprema u čašama u kojima se i poslužuje koktel.

Sastojci:

0,75 l pjenušca
250 ml cidera od jabuke
2 žlice šećera
1 žlica cimeta

Slika nije dostupna Hrana i piće Mimosarita: Hit-piće sa zagrebačkog Gornjeg grada koje stranci obožavaju

Priprema:
1. Na malom tanjuriću pomiješajte šećer sa cimetom.

2. Umočite vrh čaše za šampanjac u vodu da ovlažite rub čaše.

3. Vlažan rub čaše umočite potom u mješavinu šećera i cimeta.

4. Napunite četvrtinu čaše sa ciderom od jabuke, a potom ostatak ispunite pjenušcem.

5. Poslužite odmah i uživajte. Živjeli!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju