To nije samo večera već mala gastroavantura uz more, začinjena vrhunskim okusima, glazbom i dobrim društvom. A možda i selfiejem sa zvjezdanim chefovima, tko zna?
Hotel Bellevue na Lošinju 23. srpnja pretvara se u destinaciju za prave gurmane, a razlog je kulinarska avantura po konceptu four hands dinner na koju vas vode dva kulinarska genija. Zaboravite na klasične večere i standardne menije. Kako i samo ime kaže, to je večera koju pripremaju četiri ruke, i to zlatne ruke svjetske gastronomske scene.
Na putovanje Mediteranom vode vas dva chefa koja znaju što rade – Roko Nikolić, domaće gastroime koje sve više treperi na radaru foodie scene, i Thanos Feskos, kulinarski mađioničar iz Grčke koji se može pohvaliti radom u svjetskim restoranima koji imaju ne jednu, nego dvije ili tri Michelinove zvjezdice. Zajedno će kreirati pet sljedova koji mirišu na sunce, more i vrhunske okuse.
Što vas čeka?
Večera koja traje tri i pol sata počinje u 19 sati opušteno, uz piće dobrodošlice u elegantnom ambijentu restorana Bava Innovation, a zatim kreće parada okusa kroz degustacijski meni od pet sljedova u modernoj i profinjenoj interpretaciji te dvojice kulinarskih majstora.
Cijena večere iznosi 85 eura (uz naknadu za uslugu od 5 %), a ako želite dignuti doživljaj na višu razinu, možete se odlučiti i za uparivanje jela s vinima (uz nadoplatu od 70 eura + 5 % naknade za uslugu), pažljivo biranima da istaknu svaki okus na tanjuru.
Taj hedonistički doživljaj traje sve do 22:30, taman da uhvatite zalazak, uživate u svakom slijedu i završite večer s osmijehom i čašom vina u ruci.
Ekskluzivno iskustvo za istinske gurmane
Ovo iskustvo nikako ne smiju propustiti oni koji:
- vole jesti dobro i drugačije te nakon vrhunskog obroka kažu: ''Ovo je vrijedilo svakog centa!''
- žele spoj luksuza i Mediterana u tanjuru
- obožavaju kad večera preraste u događaj za pamćenje
A ne sumnjamo da će baš svakom gostu ta večera biti događaj za pamćenje jer ona nije samo obrok već priča o Mediteranu ispričana pažljivo odabranim namirnicama, inspiraciju koja dolazi iz mora, sunca i tradicije te izvedena rukama chefova koji razumiju kako pretvoriti večeru u nezaboravan doživljaj.
Rezervirajte svoj stol na vrijeme
Zbog ekskluzivnosti događaja, broj mjesta je ograničen. Ako volite visoku kuhinju, vrhunska vina i mediteransku eleganciju, Four Hands večera u restoranu Bava Innovation događaj je koji ne smijete propustiti, stoga ne zaboravite rezervirati svoj stol.