Većina vlasnika restorana zaplakala bi od radosti da im u goste dolaze David Beckham i Ed Sheeran, ali ne i Hisato Hamada, jedan od osnivača poznatog brenda Wagyumafije, tokijskog restorana u kojem se jede hit-sendvič od govedine Kobe.

U trendu Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura

Skupocjeni odresci slavni među gurmanima koji si ih mogu priuštiti zbog svoje mramorne prošaranosti koja pruža sočnost te neodoljivog mirisa. Hisato Hamada naviknuo je na vrtoglave iznose koje obožavatelji kobea plaćaju za (ne)običan sendvič.

Chateaubriand sendvič najveći je hit na jelovniku, a cijena je prava sitnica – košta 1250 kuna zbog skupocjenih komada mesa između kriški bijelog kruha. 

Stol u jednom od pet restorana nije lako rezervirat, a tri od pet su samo za članove. Osim Tokija i Hong Konga uskoro se očekuje i novi u Manili, no sudeći prema dosadašnjem uspjehu vjerojatno ih se može očekivati još.