Većina vlasnika restorana zaplakala bi od radosti da im u goste dolaze David Beckham i Ed Sheeran, ali ne i Hisato Hamada, jedan od osnivača poznatog brenda Wagyumafije, tokijskog restorana u kojem se jede hit-sendvič od govedine Kobe.

Skupocjeni odresci slavni među gurmanima koji si ih mogu priuštiti zbog svoje mramorne prošaranosti koja pruža sočnost te neodoljivog mirisa. Hisato Hamada naviknuo je na vrtoglave iznose koje obožavatelji kobea plaćaju za (ne)običan sendvič.

Chateaubriand sendvič najveći je hit na jelovniku, a cijena je prava sitnica – košta 1250 kuna zbog skupocjenih komada mesa između kriški bijelog kruha. 

Stol u jednom od pet restorana nije lako rezervirat, a tri od pet su samo za članove. Osim Tokija i Hong Konga uskoro se očekuje i novi u Manili, no sudeći prema dosadašnjem uspjehu vjerojatno ih se može očekivati još.

Najusamljeniji naseljeni otok: Mjesto na kraju svijeta do kojeg se "putuje" 365 dana Tristan Da Cunha - 7 Tristan Da Cunha - 5 Tristan Da Cunha - 4 +3 Tristan Da Cunha - 3

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju