Ožujak je mjesec u kojem mnogima omiljeno godišnje doba – dugo iščekivano proljeće - napokon dolazi. Sve toplije vrijeme i sunčeve zrake izmamile su brojne goste na terase kafića i terasa, a jedan od njih je i Lažni Svjedok, simpatičan zagrebački bistro, s atraktivnom lokacijom u centru grada, koji je od početka svog otvaranja unatrag nekoliko mjeseci zadobio brojne obožavatelje.

Odnedavno je ispred bistroa postavljena terasa, savršena za ispijanje kave ili osvježavajućeg pića, uživajući pritom u prvim toplim zrakama sunca. Uzduž postavljeni stolci, s ljupkim crvenim i zelenim stolicama na točkice, neodoljivo podsjećaju na šarmantne terase kafića u Parizu, gdje je odlazak na kavu i kroasan prije ili čašu crnog vina i omiljeni čokoladni desert nakon posla svakodnevni ritual. Upravo to imali su na umu vlasnici prilikom osmišljavanja koncepta terase. Naime, kafići u Parizu neizostavan su dio kulture francuske metropole i opojnog francuskog stila života, a stolovi i stolice su u pravilu postavljeni na ulici, gdje se na taj način gosti spajaju s prolaznicima, skupa tvoreći energični puls grada. Terasa Lažnog Svjedoka nosi u sebi taj ultimativni urbani, chic touch koji uključuje pogled na svakodnevni 'muving', a s druge strane dovoljno je privatna za trenutak u danu, kada njihovi gosti žele predahnuti od užurbanog načina života te na miru popiti piće ili pojesti ručak.

Kreiran po konceptu kvalitetnog, kreativnog i cjenovno prihvatljivog tanjura, koji je uvijek baziran na domaćim i pomno odabranim namirnicama, Lažni Svjedok karakterizira se kao casual bistro&bar, s naglaskom na svjež i sezonski meni. U stalnoj ponudi imaju 3 vrste sjajnih burgera (juneći, srneći i od lososa) te tople sendviče i pizze iz posebne napuljske peći. Tu je i dnevna ponuda jela, koja uključuje tri vrste jela i mijenja se svaki tjedan, a podrazumijeva jedno konkretno mesno jelo, jedno riblje jelo i nešto na žlicu.

Ljupka terasa, šušur grada, fina jela i milina sunčevih zraka pravi su recept za provesti lijepi proljetni dan ili večer. Lažni Svjedok vas čeka s novom terasom i starim žarom oko srca na adresi Amruševa 1.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju