Galerija
Na raspolaganju vam je sve od slanih do slatkih kombinacija – kako sa sirovim sastojcima poput povrća i voća, preko suhomesnatih i konzerviranih namirnica do kuhanih i pečenih elemenata.
Najlakša jestiva božićna drvca
Ogulite kivi, narežite ga na tanke kriške te složite na tanjuru u oblik božićnog drvca. Dodatno ih ukrasite šarenim bobičastim voćem - od mandarina i naranči do malina i borovnica.
Možete napraviti i efektnu caprese salatu u obliku jelke tako što ćete iskombinirati prepolovljene komade cherry rajčica, kuglice mozzarele, svježi bosiljak i nešto balzamičnog octa.
Pečena božićna drvca
Lisnato tijesto sjajan je “građevinski materijal” za jestiva božićna drvca, a koja možete napuniti slatkim ili slanim nadjevima te ispeći u rekordnom roku.
Božićno drvce izrezati možete i od tijesta za pizzu te ga prigodno ukrasiti kobasicama , šunkom i sirom.
Ako ste vješti sa slastičarskom vrećicom, blagdanski ukras možete iscrtati i na pečenom muffinu ili u receptu za punjena jaja.
Zavirite u fotogaleriju na početku teksta i pronađite inspiraciju za pripremu jestivih božićnih drvaca.
Kao iz bajke: Ovo je, bez pretjerivanja, najčarobniji božićni sajam u Europi

