Nakon što se oduševite receptom za drvca, još Barbarinih jela i priča potražite na njenom blogu Foodiona, YouTube kanalu ili na Facebook stranici.

Božićna drvca od lisnatog tijesta

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Serravalle Designer Outlet - 1 Super popusti Najveći outlet u Europi: Zlatni savjeti za šoping-izlet u Italiju

Sastojci:

500 g lisnatog tijesta
100 g pesto umaka
3 žlice nutelle
1 žumanjak
sezam


Priprema:

1. Upalite pećnicu na 180°C.

2. Lisnato tijesto razvaljate na 4 jednaka dijela.

3. Jedan list premažite Nutellom, a drugi pestom.

4. Zatim svaki list prekopite s ostala 2 lista i prebacite u kalup s papirom za pečenje.

5. Izrežite oblik bora i grane. Zatim svaku granu "zavinite" 2 puta.

6. Drvca premažite žumanjkom, a slano drvce (s pestom) pospite i sa sezamom.

7. Pecite jedno po jedno na 180° oko 20-ak minuta.