Galerija
Gosti ih hvale upravo zbog toga što mogu doći i pojesti nešto dobro za sebe te nakon toga nastaviti s poslom. Da slatko ne mora biti nezdravo, potvrđuju deserti bez rafiniranih šećera za koje se koriste eko ili bio prašak za pecivo bez fosfata i glutena. Jedan od slasnih primjera je “mađarica” s korama od pirovog brašna, domaćih jaja, organskog sirovog kakao praha, eko praška za pecivo i organskog šećera kokosovog cvijeta. Domaća “Nutella” daje slast išlerima, a na slatkoj strani jelovnika čekaju i išleri, fritule, palačinke s domaćim namazom od lješnjaka, torta od kikirikija i čokolade i veganski brownie.
Za blagdanske dane pripremili su dvije vrste limitiranih poslastica u dva poklon paketa. U jednom se kriju domaći kolačići (vanilin kiflice, pirovi keksići s čokoladom, zdrave kuglice od kokosa i energetske kuglice od datulja). Ljubitelji zdravih grickalica mogu odabrati i paket s ušećerenim bademima, krekerima sa sjemenkama, ručno rađenom granolom i još ponekim ukusnim iznenađenjem.
Fino, brzo i bez puno kompliciranja: 7 jela za svaki dan ovoga tjedna idealnih za zimu

