Boutique slastičarnica Roberta Hromalića Le Kolač pripremila je posebnu adventsku ponudu koju možete probati samo na Strossmayerovu trgu u Zagrebu, u sklopu Fuliranja od 28. studenog 2019. do 1. siječnja 2020.

Uz poznate okuse Le Kolača poput pite od jabuka na hrskavoj podlozi od prhkog tijesta i omiljenog čokoladnog kolača koje su vratili u ponudu samo za ovu prigodu, tu je i nezaobilazni Le Kolač Lješnjak, ali i mnoga druga slatka iznenađenja.

Fuliranje - 3 Aktualno Omiljeno mjesto za advent u Zagrebu: Fuliranje se uskoro vraća na velika vrata

U specijalnoj adventskoj ponudi možete pronaći sočne baby kuglofe od pečenog tijesta s maslacem, aromatizirane bourbon vanilijom, limunom i narančom, te zimski specijalitet – vruće gingerbread fritule punjene kremom od tamne čokolade i gingerbread biskvitom.

Osim specijalne ponude slastica tu su i posebni topli napici. Nezaobilazno kuhano crveno vino aromatizirali su cimetom, klinčićima, zvjezdastim anisom i đumbirom, a pripremili su i poseban topli apple pie koktel od jabuka, bourbon whiskeya, cimeta, vanilije i citrusa.

Za ljubitelje slatkih toplih napitaka tu je gluten free vruća čokolada s bijelim sljezom, kao i vruća čokolada sljubljena s Badelovim Antique pelinkovcem.

Zagrebačka slastičarnica koja nudi samo 6 vrsta kolača i svaki ih dan rasproda Slastičarnica Le kolač, Zagreb - 6 Slastičarnica Le kolač, Zagreb - 5 Slastičarnica Le kolač, Zagreb - 3 +3 Slastičarnica Le kolač, Zagreb - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju