Kako biste ušli u konkurenciju dobitnika ove travel nagrade trebate okupiti četiri prijateljice ili prijatelja s kojima ćete obilaziti ugostitelje vašeg grada. Posebne ponude kreirali su brojni hrvatski ugosittelji. Trenutačno se na platformi danmojegposlovanja.hr nalazi više od 8 000 ponuda iz cijele Hrvatske.

Što se više pojavljujete u kafićima, barovima i restoranima imat ćete više prilike napraviti pobjednički selfie koji vašu ekipu vodi u Lisabon ili Barcelonu. Procedura je jednostavna. Dok uživate u hrani i piću, napravite dobru fotku i objavite ju na društvenim mrežama uz #gastrocrawl i #loveownbusiness.

Najkretivniji selfiji karta je za putovanje, a karte će osvojiti dvije ekipe.

Tako će na "Dan mojeg poslovanja" kultna zagrebačka Gostionica Tip-Top svojim gostima ponuditi mesni i riblji meni u četiri slijeda po cijeni od samo 125 kuna te Brewbites burger od boškarina i krumpiriće za 79 kuna, dok će poznata slastičarnica Millenium posluživati goste kolačem po izboru i kavom, Coca Colom ili Romerquelleom za svega 26 kuna. Pelati Food Store nudi pizza cut po izboru i jedno piće (coca-cola ili pivo od 0,5 litara) za 20 kuna, a Caffe Bar X3 je gostima pripremio komplete - kava po izboru i Cedevita za 15 kuna ili Jack Daniel's 1l i pet coca cola za 350 kuna.

Bez brige, ponuda nije bazirana samo na metropolu, već ćete, primjerice, u Rijeci u Placa 51 restoranu moći uživati u BBQ rebarcima, coleslaw salati i krumpirićima za samo 20 kuna, a svi ljubitelji gina će u zadarskim Hype Baru, Teatro Baru i The Factory Baru moći uživati u ginovima u pola cijene.

Na sjeveru, varaždinski Restoran Domenico će pripremati burgere i krumpiriće za samo 20 kuna, dok će Osječanke i Osječani moći pojesti veliku porciju ćevapa u Fabrique Osijek za 25 kuna.

Provjerite koje su dodatne najatraktivnije ponude u Osijeku, Varaždinu, Rijeci i Zadru, ali i ostalim gradovima u Hrvatskoj.

Za više informacija o popustima u svim gradovima i ponudama ugostitelja saznajte na Gastro Crawl Facebook eventu.

Ovo je prvi Gastro Crawl u Hrvatskoj. Pojam je inače u svijetu poznat po nazivom Pub Crawl, a ovaj će događaj, osim pića, imati i hranu u posebnoj ponudi s primamljivim cijenama. Iza cijele ideje stoji veleprodajni centar METRO koji u sklopu svog Dana poslovanja želi motivirati posjetitelje na vrijedan rad i odličan poslovni uspjeh svojih suradnika.

Kolača, burgera, sladoleda, mesa, ginova, piva i ostalog ima za sve. Pitanje je tko je dovoljno hrabar i kreativan da osvoji priliku i spakira kofere za novu avanturu.

Sretno svima!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju