Franck Experience Store u Teslinoj novo je mjesto u Zagrebu za ljubitelje vrhunske kave i čajeva. Franck Experience Store otvoren je povodom 130 godina poslovanja Francka, a riječ je o moderno uređenom prostoru s bogatom ponudom. Posjetitelje očekuje personalizirani pristup, ali i program koji će uključivati organizirane degustacije, radionice kušanja i pripreme napitaka s ciljem daljnje promocije kulture kave i čaja te edukacije.

U ponudi je široki izbor kave poznatih espresso blendova poput Superiore, Stretto, 125 Years Espresso, single-origin mljevenih kava, kao i posebna linija specialty kava koje se pripremaju prema narudžbi. U ponudi je i izbor aparata za pripremu kave kod kuće s kapsulama, kao i šalica, termosica, čajnika i opreme za različite načine pripreme toplih napitaka.

Četiri Azomico silosa ekskluzivni su dodatak Franckovom prostoru u Teslinoj, a osiguravaju da kava u zrnu ostane svježa te se melje na licu mjesta ovisno o preferiranom načinu pripreme. Sami silosi punjeni su dušikom koji sprječava proces kvarenja i čuva bogate okuse zrna kave. Ujedno, u izložbenom prostoru postavljen je i pržionik manjeg volumena Petroncini Briciola.

Franckov store u Teslinoj je i pet-friendly mjesto tako da posjetitelji mogu navratiti i u društvu svojih ljubimaca.

Vrhunski gableci, studentske cijene: Mjesto na kojem se jede fino i domaće već za 20 ili 30 kuna Kantina Galerija - 6 Kantina Galerija - 5 Kantina Galerija - 3 +8 Kantina Galerija - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju