"Dragi gosti, teška srca najavljujemo da danas zatvaramo svoja vrata do 14. 4., ovisno o razvoju trenutne situacije s koronavirusom. Na ovaj način želimo zaštititi jedni druge te reagirati pravovremeno u nadi da će takav potez učiniti dobro za sve naše goste.

Neovisno o trenutačnoj situaciji, od sutra nas možete naći putem Wolt dostave pod nazivom Bistro 5. Osmislili smo posebna jela u kojima možete uživati u sigurnosti vašeg doma.

Ostat ćemo u kontaktu i preko društvenih mreža da ne zaboravite na nas. :)

Čuvajte se svi međusobno, nadamo se da ćemo se uskoro moći vidjeti kod nas u restoranu te se veseliti zajedno uz čašu vina i nova jela!" objavio je Pod Zidom na društvenim mrežama.

Bistro 5 dostavljat će svježe pripremljena, zdrava i hranjiva jela po prijateljskim cijenama putem Wolta i Glova. Jedna od dodatnih mjera sigurnosti koju je Wolt nedavno uveo jest dostava ispred vrata bez kontakta s dostavljačem.

Naručujete li hranu iz dostave?

  • Da
  • Ne

glasova:

 

"Molimo vas da pratite status svoje narudžbe kako biste vidjeli kad je hrana dostavljena. Također, molimo vas da isključivanje beskontaktne dostave koristite samo ako je to nužno. Ako ne vidite opciju, ažurirajte aplikaciju", objavio je Wolt.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju