• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Aktualno #gdje sjesti

Nove visine hrvatske gastronomije: Kvarnerska meka za gurmane sa savršenim pogledom na more

Deni Srdoč Miljenko Kosanović hrvatskoj će gastronomiji ponuditi nove doživljaje na savršenoj lokaciji između Rijeke i Opatije...

Punkufer avatar placeholder
P.R. 1.04.2021 12:56 komentari
viber Created with Sketch.
Deni Srdoč
Deni Srdoč (Foto:Robert Pichler)

Galerija Deni Srdoč 0 Deni Srdoč 0

U trendu Mikonos Zamke za turiste? "Ajme, majko, ovamo se nikad neću vratiti": Popularne destinacije koje su najviše razočarale putnike Tunel Rose u Bokokotorskom zaljevu - 7 Beton i hrđa Tragovi JNA-a u prekrasnoj Boki: Napušten tunel za podmornice Rose Nezdrava hrana - 2 Ultra-prerađeno Štetniji su nego što se mislilo: 7 proizvoda koje je bolje preskočiti nego kupiti

Vrhunska hrvatska i mediteranska gastronomija uskoro će se moći kušati u sklopu resorta Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, koji će svoje usluge vrhunskog stila življenja ponuditi na savršenoj lokaciji između gradova Rijeke i Opatije.

Chefovi Miljenko Kosanović i Deni Srdoč predvodit će timove i resort u postavljanju novih kulinarskih standarda, dok će njihovi gosti moći počastiti svoja nepca kreativnim jelima te uživati u predivnom pogledu na Jadransko more.

Deni Srdoč, najmlađi hrvatski kuhar nagrađen Michelinovom zvijezdom, vodit će goste kroz fine dining putovanje ka otkrivanju novih visina u hrvatskoj gastronomiji.

„Moj način pripreme hrane spoj je suvremenih i tradicionalnih elemenata hrvatske kuhinje, obogaćen talijanskim i francuskim trendovima. Oslanjam se na kreativan pristup receptima i koristim kvalitetne namirnice odabranih hrvatskih farmi. Pobornik sam filozofije „od farme do stola“ te podupirem zero-waste pokret. Nebo Restaurant & Lounge uzbudljiv je projekt i jedva čekamo svoje prve goste kako bismo im pružili potpuno novo kulinarsko iskustvo“, objasnio je Srdoč.

Ponuda Nebo Restaurant & Loungea kreće se od pomno osmišljenih degustacijskih menija i najboljih vina iz Hrvatske i svijeta u samom restoranu, do inovativnih i kreativnih koktela koje za goste pripremaju vrhunski miksolozi u loungeu uz zvukove glazbe koju puštaju DJ-evi. Sve su to razlozi zbog kojih će taj dinamični restoran & lounge na krovu resorta postati najpopularnije gastronomsko odredište u Rijeci i Kvarneru.

Executive chef Miljenko Kosanović bit će zadužen za gastronomsku ponudu resorta, prije svega u restoranu The Kitchen by Miljenko, žili kucavici resorta u kojoj će se predstavljati raznolika hrvatska kulinarska tradicija kroz slasna jela pripremljena od lokalnih namirnica.

„Ponuda restorana temeljit će se na kvalitetnim lokalnim namirnicama i mojoj suradnji s domaćim proizvođačima. Pripremat ćemo tradicionalna hrvatska jela s modernim štihom, te gostima omogućiti da otkriju destinaciju kroz njezinu raznoliku gastronomiju u sklopu njihovog sveukupnog jadranskog iskustva unutar resorta. Iznimno sam ponosan na činjenicu da sam član ovog fantastičnog tima i da imam priliku predstaviti Rijeku i Kvarner svim našim gostima, a posebno onima koji će nas posjetiti po prvi puta“, istaknuo je Kosanović.

I dok će restoran The Kitchen by Miljenko u domaćoj atmosferi svojim gostima posluživati doručak, ručak i večeru, u restoranu Jedro na plaži resorta gosti će moći uživati u ugodnom ambijentu i morskom povjetarcu, te kušati svježu ribu i morske plodove koje su toga dana ulovili domaći ribari. Posjet Jedru, što je vidljivo i iz samoga imena restorana, poziv je gostima da „odjedre“ u opuštajuću atmosferu i proslave male životne užitke.

S druge strane, Sunce Pool Lounge Bar, koji se nalazi pored bazena, savršeno je mjesto za izležavanje na suncu, pijuckanje osvježavajućih koktela i pića, te uživanje u slasnim zalogajčićima uz spektakularne zalaske sunca iza planine Učka i opuštajuće zvukove lounge glazbe.

Istovremeno, u opuštenoj i sofisticiranoj atmosferi Aura Loungea, smještenog u prozračnom predvorju resorta, gosti mogu uživati u jutarnjoj kavi, laganom ručku ili popodnevnom čaju. A nakon duge šetnje šetnicom uz more mogu posjetiti Villoresi Sports Café, savršeno mjesto za opuštanje uz craft pivo, šalicu ukusne kave ili neki drugi osvježavajući napitak.

Osim što će obogatiti i inovirati kvarnersku kulinarsku scenu, resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa u Hrvatsku dovodi i prvi eforea spa & health club, koji će gostima pružiti ekskluzivno holističko wellness iskustvo. Istovremeno će se svi gosti resorta, bez obzira borave li u sobama ili apartmanima, buditi uz predivan pogled na more i uživati u jedinstvenom jadranskom joie de vivre.

O chefovima

Deni Srdoč rođen je na otoku Krku, a svoju ljubav prema kuhanju duguje baki koja mu je bila inspiracija za upis na kulinarski institut Oliva Allegra u Splitu. Prije negoli se pridružio uzbudljivom projektu restorana & loungea Nebo, Srdoč je bio Executive Chef restorana Draga di Lovrana. Godine 2018. proglašen je najboljim mladim kuharom u Hrvatskoj i mladim talentom godine u restoranskom vodiču Gault & Millau. Godinu dana kasnije, restoran Draga di Lovrana, s tada 27-godišnjim Denijem na čelu, osvojio je Michelinovu zvijezdu, čime je Deni postao najmlađi chef u Hrvatskoj s tako prestižnom nagradom.

Miljenko Kosanović, rođen je i odrastao u Rijeci, a karijeru je započeo u malom opatijskom restoranu, a nastavio u restoranima diljem Hrvatske, od Malog Lošinja do Dubrovnika. Zatim je otputovao u London gdje je pohađao poznati kulinarski institut Le Cordon Bleu. Prva kuhinja u koju je ušao, i to sa svega 14 godina, bila je ona restorana Commodore u ACI marini u Ičićima.

„Na potezu od Rupe, preko Pobrija i Mošćeničke Drage, sve do Klane, te povratka u Commodore, put me odveo do riječkog hotela Bonavije“, istaknuo je Kosanović. Vođen željom za promjenom, Kosanović je zatim otišao u hotel Draga di Lovrana, a posljednjih 10 godina svoju karijeru gradio je u vrhunskim hotelskim restoranima. Prije dolaska u Hilton, predvodio je tim Liburnia Riviera Hotela kao Executive Chef.

  • #gdje sjesti
  • #hilton
  • #Rijeka
  • #deni srdoč
  • #miljenko kosanović
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
Friluftsliv – norveški način prihvaćanja zime!
U hladnoću na skandinavski način
Kako se Norvežani nose sa zimom? Formula sa sjevera koja može uljepšati mračne i hladne dane
Naravno - s rumom: Jeste li kušali karipsko kuhano vino?
Savršeno začinjeno
Naravno - s rumom: Jeste li kušali karipsko kuhano vino koje oduševljava?
Što je Zona tišine u Meksiku?
Zona tišine
Misteriozno mjesto "usred ničega" u kojem se gubi radijski signal, a kompasi se kvare
Najviše naseljeno mjesto u Hrvatskoj: Gorska idila u kojoj ćete se preporoditi
Jedinstveno
Najviše naseljeno mjesto u Hrvatskoj: Gorska idila u kojoj ćete se preporoditi
Brak s drvetom: Neobična ceremonija koja je nastala iz straha od nesreće i smrti
Običajima oko svijeta
Brak s drvetom: Neobična ceremonija koja je nastala iz straha od nesreće i smrti
Najbolji burgeri s najsočnijom pljeskavicom: Neobičan trik koji stvarno "radi"
Tajna je u...
Najbolji burgeri s najsočnijom pljeskavicom: Neobičan trik koji stvarno "radi"
"Ajme majko, ovamo se nikad neću vratiti": Popularne destinacije koje su najviše razočarale putnike
Zamke za turiste?
"Ajme, majko, ovamo se nikad neću vratiti": Popularne destinacije koje su najviše razočarale putnike
Europska zemlja u kojoj je zabranjeno pustiti vodu u zahodu nakon 22 sata
U unajmljenom stanu?
Europska zemlja u kojoj je zabranjeno pustiti vodu u zahodu nakon 22 sata
Tragovi JNA-a u prekrasnoj Boki: Napušten tunel za podmornice Rose
Beton i hrđa
Tragovi JNA-a u prekrasnoj Boki: Napušten tunel za podmornice Rose
Nemojte ih jesti zimi: 7 namirnica koje trebamo izbjegavati na kraju godine
Izbacite s jelovnika
Nemojte ih jesti zimi: 7 namirnica koje trebamo izbjegavati na kraju godine
Štetniji su nego što se mislilo: 7 proizvoda koje je bolje preskočiti nego kupiti
Ultra-prerađeno
Štetniji su nego što se mislilo: 7 proizvoda koje je bolje preskočiti nego kupiti
Kviz općeg znanja: Za one koji preziru mrak neznanja
15 pitanja
Kviz općeg znanja: Samo će rijetki imati sve točno

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Mladićima zbog Vjesnika idu u istražni zatvor: Promijenili dio priče, tvrde da su zaštitari igrali stolni tenis
Novi detalji
Mladići idu u istražni zatvor: Promijenili dio priče i opisali što su radili zaštitari
Hrvatska dobila dvije opomene od Europske komisije
Povreda prava
Hrvatska dobila dvije opomene od Europske komisije, objavljeno i zbog čega
Je li zgrada imala adekvatnu zaštitu od požara, je li osiguranje bilo na razini?
palež vjesnika
Sve sliči trendu koji se u svijetu zove Urbex: Šokantan razlog upada mladića u Vjesnik otvorio pitanja
show
Thompson zaustavio koncert zbog baklje
morao upozoriti
Thompson bio prisiljen zaustaviti koncert! "Molim vas, nemojte to raditi"
Miss Obale Bjelokosti upala u predstavljanje Laure Gnjatović
morala nastaviti dalje
Iznenadni gaf! Proširio se video naše misice, ovako se snašla u neočekivanoj situaciji
Lana Jurčević emotivnim videom pokazala kako je otkrila da očekuje drugo dijete
"možete zamisliti šok..."
Lana Jurčević iznenadila objavom: "Svima smo lagali..."
zdravlje
Najgori karcinomi: 5 najpodmuklijih vrsta raka koje gotovo nitko ne prepozna dok nije prekasno
Onkolozi upozoravaju
Najgori karcinomi: 5 najpodmuklijih vrsta raka koje gotovo nitko ne prepozna dok nije prekasno
CDC mijenja tvrdnje: Imaju li cjepiva ipak veze s autizmom?
Veliki preokret
CDC mijenja tvrdnje: Imaju li cjepiva ipak veze s autizmom?
7 namirnica bogatih proteinima koje žene starije od 50 godina trebaju jesti svaki tjedan
Za očuvanje mišićne i koštane snage
7 namirnica bogatih proteinima koje žene starije od 50 godina trebaju jesti svaki tjedan
zabava
Ovakvo prijevoza ima samo u Hrvatskoj! Pogledajte kako je osigurao teret
Zanimljivo rješenje
Ovakvog prijevoza ima samo u Hrvatskoj! Pogledajte kako je osigurao teret
U moru nepropisnog parkinga ovo je kralj! Scena iz Splita nasmijala domaću publiku
Nezgodno
U moru nepropisnog parkinga ovo je kralj! Scena iz Splita nasmijala domaću publiku
Kupio novi bager i napravio ogromnu zabavu, a morate vidjeti kako je zabavljao goste
Urnebesno
Kupio novi bager i napravio ogromnu zabavu, a morate vidjeti kako je zabavljao goste
tech
Komarce mrzimo zbog njihovog alata za sisanje krvi, no znanstvenici su otkrili da se isti može upotrijebiti na čudesan način
Tehnologija iz prirode
Komarce mrzimo zbog njihovog alata za sisanje krvi, no znanstvenici su otkrili da se isti može upotrijebiti na čudesan način
VIDEO Vuk iznenadio znanstvenike: "Nisam mogao vjerovati vlastitim očima kad smo vidjeli snimku s kamere"
Kakvo iznenađenje
VIDEO Vuk iznenadio znanstvenike: "Nisam mogao vjerovati vlastitim očima kad smo vidjeli snimku s kamere"
Veliki pad bitcoina: Analitičar tvrdi kako bi vrijednost mogla pasti na samo 10 tisuća dolara
Koliko je to uopće realno?
Veliki pad bitcoina: Analitičar tvrdi kako bi vrijednost mogla pasti na samo 10 tisuća dolara
sport
Novi preokret u boksu: Filip Hrgović postaje izazivač za titulu svjetskog prvaka?!
PROTIV NOVOG PRVAKA
Novi preokret u boksu: Filip Hrgović postaje izazivač za titulu svjetskog prvaka?!
Bili smo na velikom derbiju u Mostaru: Evo koliko su koštali put, ćevapi, pivo, ulaznice, dres…
AJMO NA UTAKMICU!
Bili smo na velikom derbiju u Mostaru: Evo koliko su koštali put, ćevapi, pivo, ulaznice, dres…
VIDEO Adriano Jagušić opet oduševljava: Prvo zabio s 40 metara pa onda i nakon sjajnog solo prodora
KAKAV DRAGULJ
VIDEO Adriano Jagušić opet oduševljava: Prvo zabio s 40 metara pa onda i nakon sjajnog solo prodora
tv
MasterChef: Ovakvu reakciju nitko ne želi doživjeti! Večeras saznajte tko će napraviti ovo "fino" jelo!
KULINARSKI FIJASKO
Ovakvu reakciju nitko ne želi doživjeti! Večeras saznajte tko će napraviti ovo "fino" jelo!
U dobru i zlu: Ne može mu pomoći - nanogica ga ograničava
U DOBRU I ZLU
Ne može mu pomoći - nanogica ga ograničava
MasterChef: "Najbrži" kandidat MasterChefa iskreno progovorio: "Napravio sam glupost!"
NAPUSTIO NATJECANJE
"Najbrži" kandidat MasterChefa iskreno progovorio: "Napravio sam glupost!"
putovanja
Štetniji su nego što se mislilo: 7 proizvoda koje je bolje preskočiti nego kupiti
Ultra-prerađeno
Štetniji su nego što se mislilo: 7 proizvoda koje je bolje preskočiti nego kupiti
Tragovi JNA-a u prekrasnoj Boki: Napušten tunel za podmornice Rose
Beton i hrđa
Tragovi JNA-a u prekrasnoj Boki: Napušten tunel za podmornice Rose
Europska zemlja u kojoj je zabranjeno pustiti vodu u zahodu nakon 22 sata
U unajmljenom stanu?
Europska zemlja u kojoj je zabranjeno pustiti vodu u zahodu nakon 22 sata
novac
Krenuli su iz Splita i iz distribucije prešli u proizvodnju, a sada najavljuju i pogon pored Zagreba
Preuzeli Katran
Krenuli su iz Splita i iz distribucije prešli u proizvodnju, a sada najavljuju i pogon pored Zagreba
Poznati trgovački lanac odjeće i obuće na putu do bankrota. Sumnje vjerovnika izazvale su domino-efekt
ostalo 6 poslovnica
Poznati trgovački lanac odjeće i obuće na putu do bankrota. Sumnje vjerovnika izazvale su domino-efekt
Nije više za život: Smrtonosno zagađenje u metropoli godišnje odnese više od 17.000 života
Grad koji ubija
Nije više za život: Smrtonosno zagađenje u metropoli godišnje odnese više od 17.000 života
lifestyle
Adventski vijenci čitateljica koje možete kopirati ove godine
IZ PROŠLIH GODINA
Izdvojili smo 20 adventskih vijenaca naših čitateljica koji su s razlogom skupili stotine lajkova
Miss Universe Hrvatske Laura Gnjatović u crvenoj večernoj haljini brenda Leila Design
Spektakularno izdanje
Za ovakvu divu crvena je jedini izbor: Naša Miss Universe opčinila pozornicu stavom i ljepotom
Lejla Filipović u čizmama s chunky potplatom i trapericama 2025.
Tople, a šik
Ove čizme savršen su par podvrnutim trapericama, a nosi ih i Lejla Filipović
sve
Thompson zaustavio koncert zbog baklje
morao upozoriti
Thompson bio prisiljen zaustaviti koncert! "Molim vas, nemojte to raditi"
Miss Obale Bjelokosti upala u predstavljanje Laure Gnjatović
morala nastaviti dalje
Iznenadni gaf! Proširio se video naše misice, ovako se snašla u neočekivanoj situaciji
Adventski vijenci čitateljica koje možete kopirati ove godine
IZ PROŠLIH GODINA
Izdvojili smo 20 adventskih vijenaca naših čitateljica koji su s razlogom skupili stotine lajkova
Deni Srdoč
Otvorenje u travnju

Bistro Hidden u centru Rijeke: Novi koncept Denija Srdoča za guštanje u hrani, vinu i opuštenoj atmosferi

I dok je iskustvo hrane u Nebu osmišljeno kao ekskluzivni doživljaj i osjetilno putovanje hrvatskim namirnicama, Hidden bi trebao biti mjesto gdje ćemo moći uživati u hrani i vinu, slobodno razgovarati o vinima s educiranim konobarima i uživati pijuckajući u opuštenoj i veseloj atmosferi. NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

  • Nebo by Deni Srdoč - 6 Hrana i piće
    Kvarnerski gospodin Michelin

    U zvjezdanom Nebu Denija Srdoča: Jedini hrvatski chef koji je zaradio dva prestižna Michelinova priznanja

  • Deni Srdoč Hrana i piće
    Otvorenje u travnju

    Bistro Hidden u centru Rijeke: Novi koncept Denija Srdoča za guštanje u hrani, vinu i opuštenoj atmosferi

  • Restoran 1444, Mokrice Aktualno
    Doživljaj za nepce

    Zimska čarolija u dvorcu Mokrice: Gastronomske simfonije Restorana 1444 dvorca Mokrice!

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Pun ti je kufer
uvijek istih priča i tema?

Prijavi se na naš
newsletter
i vidjet ćeš
da ćemo kliknuti ;)

Please don't insert text in the box below!
close