Grad koji teče će uskoro postati bogatiji za mjesto gdje ćete moći uživati u vinima i pomno osmišljenim jelima od sezonskih namirnica po prijateljskim cijenama u bistrou koji otvara chef Deni Srdoč.

"Kao vlasnik i investitor u centru Rijeke otvaram wine bistro Hidden. Bistro će se baviti kreiranjem jela od namirnica dostupnih u tome periodu godine koje će se odlično slagati uz vina poslužena u restoranu. Ideja je doslovno da se chefovi upute ujutro do riječke tržnice i uzmu sve što treba za taj dan tako da kvaliteta bude na nivou a isto tako i da se kontrolira održivost bistroa“, kaže chef čija jela ovjenčana Michelinovom zvjezdicom možete kušati u restoranu Nebo u hotelu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa.

I dok je iskustvo hrane u Nebu osmišljeno kao ekskluzivni doživljaj i osjetilno putovanje hrvatskim namirnicama, Hidden bi trebao biti mjesto gdje ćemo uživati u hrani i vinu, slobodno razgovarati o vinima s educiranim konobarima od kojih ćemo (ako želimo) moći i nešto naučiti te uživati pijuckajući u opuštenoj i veseloj atmosferi.

„Vinska karta će brojati oko 150 različitih etiketa vina koja će dolaziti iz Hrvatske pa sve do Novog svijeta tako da može se zadovoljiti sve ukuse gostiju. Vina će se moći uz konzumiranje u bistrou također uzeti i za doma po povoljnijim cijenama“, kaže chef. 

Deni Srdoč Hrana i piće Chef Deni Srdoč o lošem sushiju, hrvatskim restoranima i osobi koja mu uvijek navuče osmijeh na lice

Chef Deni Srdoč potpisuje koncept i okuplja tim koji će educirati. Neće kuhati u bistrou, ali će razvijati projekt, voditi bistro i biti na raspolaganju kao potpora u svakom pogledu.

„Tim koji će biti postavljen bit će i više nego adekvatan za stvaranje novog standarda bistroa u Rijeci. Želja mi je stvoriti nove kuhare koji će se kroz bistro moći izraziti i stvoriti svoj put. Nebo restaurant će i dalje biti mjesto gdje ću kuhati i provoditi većinu svoga vremena“, objašnjava Deni kojeg osobito veseli to što će moći Rijeci ponuditi tip bistroa u kojem će se uživati u promišljenim i kreativnim jelima te dobroj vinskoj karti.

Planirano otvorenje Hidden wine bistroa je polovica travnja. Radit će pet dana u tjednu, a tijekom siječnja će biti zatvoren kako bi se zaposlenici mogli odmoriti. Primat će oko 50 gostiju.

U zvjezdanom Nebu Denija Srdoča: Jedini hrvatski chef koji je zaradio dva prestižna Michelinova priznanja Nebo by Deni Srdoč - 1 Nebo by Deni Srdoč - 3 Nebo by Deni Srdoč - 2 +2 Nebo by Deni Srdoč - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju