Zaljubljenica u putovanja i dobru hranu voli otkrivati mjesta na kojima se dobro jede i pije gdje god otputovala, a za ovu prigodu prišapnula nam je koja su to baš u gradu u kojem živi. Gdje pojesti nešto na brzinu ugodno oku i nepcima kada se nađete u samom centru, otići na prefini sladoled ili pak popiti odličnu kavu u smirujućem i inspirativnom ambijentu, otkriva u našem kratkom videu u kojem je sve zabilježila pametnim telefonom Samsung Galaxy S9, opcijama prilagođenom baš za food blogere.

1. Dežman bar

U malom baru u Dežmanovu prolazu u pauzi za ručak ili kada se nađe u gradu na poslovnom sastanku, obično jede njihove fine sendviče, no ovaj put odlučila se za bomboline od janjetine položene na dva umaka, uz salatu. Fotogenične okruglice sigurno će naći mjesto na njezinu profilu na instagramu.

2. B041

Mala slastičarnica u Masarykovoj s vrhunskim sladoledom trenutno joj je najdraže mjesto kada se zaželi slatkog. Uz razne kremaste okuse, za ljubitelje čokolade izdvojila bi sladoled od tamne čokolade koji i sama najčešće naručuje, no za ovu priliku isprobala je tamnu čokoladu s mentom.

Barbarina 3 najdraža mjesta u Zagrebu - 8 Barbarina 3 najdraža mjesta u Zagrebu - 8 (Foto: Samsung Galaxy S9)

3. Botaničar

Kafić blizu Botaničkog vrta trenutačno je jedno od najdražih mjesta mnogih ''instagramera'', i to ne samo zbog odlične kave i kreativnog načina serviranja sokova već i zbog ugodnog ambijenta prepunog fotogeničnih detalja koji zovu na fotkanje.

A koja su vaša najdraža mjesta u gradu u kojem živite?

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju