Kako ne biste morali čekati da breskve puste aromu, izmiksajte ih s đumbirom pa procijedite kroz gazu u čaj. Umjesto bresaka poslužit će i jagode, a šećer zamijenite medom. 

U trendu EastLink - 3 Pošto soba? "Prijevara" teška 744 tisuća eura: Hotel u kojemu nitko nikada nije uspio rezervirati sobu Malo Grablje - 4 Otok sunca Selo duhova na Hvaru: Malo Grablje u kojem ćete naći restoran s milijun zvjezdica Hrvatska ima divno more Teške su riječi pale Razlozi zbog kojih se turisti ne vraćaju kod nas na more: "Hrvati su postali jako neljubazni u zadnjih 10 godina"

Sastojci za ledeni čaj: 

2 žličice zelenog čaja
1 limun
4 breskve
korijen đumbira (1 cm)
metvica

Priprema:

1. Ubacite listiće zelenog čaja u vruću vodu pa ostavite 5 minuta i procijedite.

2. Breskve i đumbir ogulite i izmiksajte s malo vode te procijedite kroz gazu.

3. Sok od limuna, đumbira i breskvi ulijte u zeleni čaj.

4. Dodajte na kriške narezanu breskvu i ostavite da se hladi.

5. Poslužite s listićima metvice.