Kako ne biste morali čekati da breskve puste aromu, izmiksajte ih s đumbirom pa procijedite kroz gazu u čaj. Umjesto bresaka poslužit će i jagode, a šećer zamijenite medom. 

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu

Sastojci za ledeni čaj: 

2 žličice zelenog čaja
1 limun
4 breskve
korijen đumbira (1 cm)
metvica

Priprema:

1. Ubacite listiće zelenog čaja u vruću vodu pa ostavite 5 minuta i procijedite.

2. Breskve i đumbir ogulite i izmiksajte s malo vode te procijedite kroz gazu.

3. Sok od limuna, đumbira i breskvi ulijte u zeleni čaj.

4. Dodajte na kriške narezanu breskvu i ostavite da se hladi.

5. Poslužite s listićima metvice.