Bled je čarobni gradić na istoimenom jezeru u Sloveniji te podno Julijskih Alpi, a koji turisti posjećuju tijekom cijele godine. Ovdje možete uživati u planinarenju, bicikliranju, kajakarenju i pecanju, a tijekom ljetnih mjeseci i plivanju u Bledskom jezeru.

Užitak je još veći ako se ljetnim aktivnostima prepustite na privatnoj plaži koju ima drvena kućica uz samo jezero. Kućica se prostire na 42 četvorna metra, a može odjednom primiti maksimalno četiri odrasle osobe.

Opremljena je svime što bi vam moglo zatrebati – od aparata za espreso preko kabelske televizije i Wi-Fija do slobodnog mjesta za parkiranje automobila. Na raspolaganju su vam bicikli i kajak Na raspolaganju su vam bicikli i kajak (Foto: Airbnb)

Iako se nalazi svega deset minuta od centra Bleda, kućica je idealna za osobe koje traže privatnost. Naime, okružena je privatnim parkom skulptura koje pokrivaju oko 8000 četvornih metara.

Pogled s terase spektakularan je, no blizina jezeru, kao i privatnost dolazi s cijenom. Kućica se može unajmiti preko Airbnba po cijeni od 2135 kuna na noć.

Kako izgleda odmor u ovoj kućici na obali Bledskog jezera, pogledajte u našoj fotogaleriji. Funkcionalnost u 42 kvadrata Funkcionalnost u 42 kvadrata (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju