U trendu Pirjane tikvice Uz meso i ribu Najfinije pirjane tikvice: Recept za sjajan prilog gotov za 10 do 15 minuta Tekućina iz konzerve slanutka ili graha zove se aquafaba Važno pitanje Treba li ispirati tekućinu iz konzerve graha ili slanutka? Suhomesnati proizvodi Skraćuju život Stručnjak za dugovječnost otkrio: Nemojte jesti ovih 5 "otrovnih" vrsta hrane


Sredinom travnja poznati zagrebački restoran Balon organizira tjedan izvornih jela sjeverozapadne Istre. Od maneštre sa bobići, telećeg žgvaceta do ombola, i još puno sjajnih jela, dovoljan su poziv da dođete uživati u ovim okusima, pažljivo spremljenim od vrijednih ruku Balonovih kuhara. Također, tu je i odličan izbor vina, piva i rakija kako bi gastro užitak bio zaista potpun. A nudi se sljedeće:

Tjedan kuhinje sjeverozapadne Istre
(od 14. do 20.04.)

Istarska maneštra sa bobići 35 Kn
Rižoto sa šparogama 85 Kn
Tagliatelle ‘’Buje’’ sa pestom 55 Kn
Fuži sa tartufima 90 Kn
Istarski teleći žgvacet 95 Kn
Ombolo i kobasice sa dinstanim ljubičastim zeljem u Merlotu sa restanim krumpirom 95 Kn

Ponuda vina
2012 Malvazija Franković 0,75 = 115 Kn 0,15 = 25 Kn
2012 Malvazija Palčić 0,75 = 135 Kn 0,15 = 29 Kn
2012 Chardonnay Franković 0,75 = 115 Kn 0,15 = 25 Kn
2012 Sauvignon Franković 0,75 = 135 Kn 0,15 = 29 Kn
2012 Teran Franković 0,75 = 135 Kn 0,15 = 29 Kn
2010 Merlot Palčić 0,75 = 185 Kn 0,15 = 38 Kn

Pivo
San Servolo svijetlo 0,50 = 30 Kn
San Servolo crveno 0,50 = 32 Kn
San Servolo crno 0,50 = 32 Kn

Rakije
Biska Sinković 0,03 = 15 Kn
Travarica Aromatica 0,03 = 15 Kn
Medica Sinković 0,03 = 15 Kn
Teranel Sinković 0,03 = 15 Kn

Svoje mjesto možete rezervirati na broj 01/6040 918, ili na e-mail: info@restaurantbalon.com. Ne da vam se voziti do Istre? Navratite u Balon!