U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku



Jedno od poznatijih bavarskih jakih piva zasigurno je Paulaner Salvator, kojeg su svećenici počeli radili 1929. godine. Krstili su ga u "Sankt Paulaner" a kasnije u "Salvator".



Stanovnici Münchena također su u velikom broju posjećivali sjemenište kako bi okusili jedinstveno pivo te su to razdoblje od milja nazvali - peto godišnje doba. Paulaner Salvator se radi po originalnoj recepturi kako ga je radio najpoznatiji pivar fratar Barnabas.



Bavarski restoran Maximilian pridružuje se obilježavanju razdoblja "jakog piva". Tu možete popiti Salvator koji se odlično sljubljuje uz rebarca, perece, kobase i još puno specijaliteta nakon kojih ćete doslovno polizati prste.



Bez obzira za koju opciju se odlučite zadovoljstvo je zagarantirano i potpuno!

Bavarski restoran Maximilian
Radnička cesta 37C, 10000 Zagreb
M: +385(0)91/348-3426
E: info@maximilian.hr
W: www.maximilian.hr