U trendu Pirjane tikvice Uz meso i ribu Najfinije pirjane tikvice: Recept za sjajan prilog gotov za 10 do 15 minuta Suhomesnati proizvodi Skraćuju život Stručnjak za dugovječnost otkrio: Nemojte jesti ovih 5 "otrovnih" vrsta hrane Tekućina iz konzerve slanutka ili graha zove se aquafaba Važno pitanje Treba li ispirati tekućinu iz konzerve graha ili slanutka?



Jedno od poznatijih bavarskih jakih piva zasigurno je Paulaner Salvator, kojeg su svećenici počeli radili 1929. godine. Krstili su ga u "Sankt Paulaner" a kasnije u "Salvator".



Stanovnici Münchena također su u velikom broju posjećivali sjemenište kako bi okusili jedinstveno pivo te su to razdoblje od milja nazvali - peto godišnje doba. Paulaner Salvator se radi po originalnoj recepturi kako ga je radio najpoznatiji pivar fratar Barnabas.



Bavarski restoran Maximilian pridružuje se obilježavanju razdoblja "jakog piva". Tu možete popiti Salvator koji se odlično sljubljuje uz rebarca, perece, kobase i još puno specijaliteta nakon kojih ćete doslovno polizati prste.



Bez obzira za koju opciju se odlučite zadovoljstvo je zagarantirano i potpuno!

Bavarski restoran Maximilian
Radnička cesta 37C, 10000 Zagreb
M: +385(0)91/348-3426
E: info@maximilian.hr
W: www.maximilian.hr