Chèvre sirevi napravljeni su isključivo od kozjeg mlijeka, jer chèvre na francuskom znači - koza. Kako u našim krajevima baš nešto i nismo previše kulturni u vezi sireva, i kako nam se obujam svodi na Podravec, Gaudu, Ementaler, Zdenku, Parmezan i još jedan, tako je večer u prostoru Jabuke & Ruže naprosto idealna da čujete što o toj tematici imaju za reći neki ljudi koji o tome znaju nešto više.

U trendu Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac

Kako večer ne bi bila samo sirna, okusi sireva će se spajati s vrhunskim vinima uvaženih imena kao što su Šember, Tomac i Cavalino. Uglavnom, pogledajte na letku što vas fino očekuje i što prije se prijavite na ovaj mail! Pa se vidimo u četvrtak, adresa je Pod zidom 4, i nemojte baš jako ručati...