U četvrtak 20. ožujka u podrumu Delikatesa Jabuke & Ruže (Pod zidom 4), od 20 sati na programu je kušanje internacionalnih sireva napravljenih od ovčjeg mlijeka.



A kako je sve što dođe od ovce divno, tako ćete nas uloviti na licu mjesta, s nosom zabijenim u neko od vina koja će pratiti sireve. Cijena 75 kuna.

Sherry's - coffee&wine lab vas poziva da 26. ožujka naletite na predstavljanje prve malvazije za – pse! Svi koji poznaju energiju, maštovitost i pozitivno ludilo uspješnog mladog vinara Brune Trapana, kao i pozitivu i delicije koje spravlja Andrej Barbieri, svakako će uživati u ovom druženju. A tko dođe s psom - ima besplatan ulaz, inače 150 kn.

U Dobrim Vinima Winebaru (Green Gold) također u srijedu 26.03.2014. u 20.00 sati saznat ćete što je bolje - masline, vino ili hoteli, i to direktno od Borisa Šuljića, uspješnog hotelijera, ali nama još bitnije izvrsnog vinara.

Eto menija za 200 kuna!

Piće dobrodošlice Gegić, 2013
•••
Hladno topla salata od black tiger kozica, povrća i divljih šparoga, redukcija aceta...
Ocu, 2011
•••
Šufigane punjene lignje na podlozi od bijele palente, chips od paškog sira...
Grand cuvee, 2010
•••
BBQ rebrica sa soja umakom i medom, hladno povrće asia style...
Rožolj, 2012
•••
Janjetina ispod čripnje uz kumpire sa povrćem...
Boškinac, 2010
•••
Naši keksi sa đumbirom i orašastim plodovima, paška skuta prelivena medom od kadulje...
Prošek

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju