Rudolph van Veen ostvario je dječački san – da postane kuhar. Uspješno je završio školu za kuhare u Bredi, radio kao glavni kuhar u Švicarskoj, specijalizirao se za slastičarske proizvode, a danas radi kao kuhar za Stichting Vakbekwaamheid Horecu.

Rudolf je više puta pobjeđivao na kulinarskim natjecanjima, osvojio je četiri prve nagrade na natjecanju Zilveren Koksmuts, a kao član nizozemskih kuharskih timova, osvojio je nagrade na natjecanjima u Frankfurtu, Sydneyju, Londonu i Singapuru. Već 12 godina jedan je od najpopularnijih nizozemskih televizijskih kuhara. U najuspješnije projekte ubraja serijal „Pekarnica na autobusnoj stanici” (putujuća pekarnica), „Laki obroci”, „Rudolfova pekarnica” i „Okusi života”. Rudolf se koncentrira na svježe i zdrave namirnice te primjenu raznovrsnih tehnika kuhanja koje gledatelji mogu naučiti korak po korak.

Prijavite svoj recept na ovoj stranici i izborite se za priliku da budete među pet finalista koje će izabrati stručni žiri. Rudolph van Veen birat će pobjednika, i to 16. svibnja od 18.00 h u 18:00 sati u shopping centru City Center one West u Zagrebu, gdje će finalisti uživo pripremati svoje recepte pred publikom i, naravno - Rudolphom! Znamo da znate kuhati, samo to trebate i pokazati! Sretno!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju