Vrijeme blagdana idealna je prilika za okupiti svoje najdraže i najbliže za zajedničkim stolom. To je ujedno i odlična prilika da pokažete svoje kulinarske vještine i vještine organiziranja večere koja će se pamtiti. Ove godine idite korak dalje i, osim dobre hrane, uz vrijednu nagradu koju smo pripremili pripremite i koktele s džin-tonikom koji će biti savršen dodatak večeri.

Punkufer - 2 Punkufer - 2 (Foto: Punkufer.hr)

Počevši od ponedjeljka 3. 12. na Punkufer.hr Facebook stranici i Instagram profilu @punkuferhr svaki dan u 20:00 dijelit ćemo po dvije vrijedne nagrade koje možete osvojiti ako sudjelujete u kreativnom natječaju. Sve što trebate napraviti jest da na objavi u 20:00 na Facebooku i Instagramu ponudite najkreativniji odgovor na pitanje iz opisa videa. Jedan najkreativni odgovor na Facebook stranici i jedan odgovor na Instagram profilu Punkufer.hr-a nagrađujemo vrijednom nagradom koja se sastoji od Luftbremzer džina, prve hrvatske craft destilerije posvećene isključivo džinu, te gingle-tonic kalendara sa začinima koji ima 20 različitih polja. Svaki dan otvorite jedno polje i pronađite personaliziranu epruvetu s novim Botanica spices začinom, a ideje kako koristiti začin podijelit ćemo na Punkufer.hr.

Punkufer - 1 Punkufer - 1 (Foto: Punkufer.hr)

Pratite objave na Facebooku i Instagramu Punkufer.hr-a i budite kreativni jer Luftbremzer gin i gingle-tonic kalendar možda završe na vašoj adresi. Začinite preostale dane u 2018. i iznenaditi svoje najbliže za blagdane s dobrom večerom i još boljim džin-tonikom. Pravila kreativnog natječaja pročitajte na Facebook stranici Punkufer.hr-a.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju