„Život je poput burgera, moraš ga ispuniti dobrim sastojcima.“ To je poruka na koju smo vas odlučili podsjetiti povodom ovogodišnjeg Zagreb Burger Festivala.

Vjerojatno znate koji su sastojci vašeg omiljenog burgera, zašto radije birate ljuti umak, juneću pljeskavicu ili pecivo bez glutena. Ipak, sigurno postoje i stvari koje ne znate o pojedinom sastojku burgera, pa smo odlučili niz zabavnih činjenica o sastojcima burgera podijeliti s vama na našem profilu na Instagramu @punkuferhr. Za cijelo vrijeme trajanja Zagreb Burger Festivala na našem Instagramu moći ćete osvojiti i punkufer poklon preko naših Instagram Storya.

 

Mi ćemo vam reći što niste znali o sastojcima burgera, pa čak i pokazati neke nove kombinacije burgera, a vas pozivamo da nam pokažete kako izgleda život ispunjen dobrim sastojcima. Fotkajte se uz naš kombi i pokažite nam sretne trenutke svoga života, za koji smo sigurni da ga ispunjavate dobrim sastojcima. Nakon što se fotkate uz #punkuferhr kombi, podijelite svoju fotku uz #životjepoputburgera i odmah skupite poklon kod naših hostesa.

 

 
Pokloni vas čekaju svaki dan od 16:00 do 21:00 sata na festivalu, a ako niste u mogućnosti posjetiti nas na terenu, svakako navratite do našeg Instagrama,gdje vas također očekuju iznenađenja.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju