Vrhunske domaće namirnice pripremljene od strane šefice kuhinje Ane Grgić i kombinirane po najboljim internacionalnim recepturama tajna su uspjeha restorana Zinfandel's, kao i gastronomskog užitka brojnih gostiju uoči prosinačkih blagdana.

Kraj godine već je tradicionalno rezerviran za Nedjeljni adventski brunch koji uključuje uživanje u raskošnom izboru jela s bife stola, ali i pripremu omiljenih klasika – tartarskog bifteka i Cezer salate pred vašim očima.

U selekciji jela iz à la carte ponude u četiri nedjelje došašća (29.11., 6. 12., 13.12. i 20.12.) naći će se salata od hobotnice, panna cotta od dimljenog lososa s kremom od kopra, cocottes s jadranskom kozicama te suši s lososom i tunom.

Odabrati možete i delicije s kontinenta poput šunke pečene u kruhu s vrhnjem, hrenom i rotkvicama ili terinu od prepelica, s velikim dodatnim izborom salata. Tu je izbor i najfinijih hrvatskih slastica, ali i opuštajući ambijent sa zapanjujućim pogledom na legendarnu terasu Oleander.

Ulaznica za Adventski brunch u Zinfandel'su stoji 260 kuna po osobi i 75 kuna po djetetu za izbor jela iz dječjeg jelovnika, dok mališani do 6 godina jedu besplatno. U cijenu je uključen besplatni parking, ali i korištenje dječje igraonice.

Svoje mjesto za Adventski brunch u Zinfandel'su možete rezervirati ovdje.
 
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju