Ako planirate posjetite američku Zapadnu obalu u sljedeća dva mjeseca, možda ne bi bilo loše svratiti do grada San Luis Obispo u Kaliforniji. Naime, iz grada su prvih 500 turista koji ovdje odluče provesti dvije noći do kraja trećeg mjeseca odlučili nagraditi sa 100 dolara po glavi!

Grad se nalazi na pola puta između dvaju mnogo slavnijih kalifornijskih gradova – Los Angelesa i San Francisca, i popularno je prenoćište za sve koji voze bilo u LA ili SF. Posebno se ponosi kvalitetom života, pa je tako u Oprah Showu svojevremeno bio prilog o njemu kao najsretnijem gradu Amerike.

Poznat je također i po prilično bizarnoj šetnici, nazvanoj "Bubblegum Alley“, koja sadrži otprilike dva milijuna komada prožvakanih žvakaćih guma. No u blizini ima i "ozbiljnih“ stvari, poput vinarija u dolini Edna, ali i festivala craft piva, koji će se ove godine održati 24. i 25. veljače.

Tu je također i glazbeni festival Mozaic WinterMezzo Chamber, koji će se održati u dva navrata – 28. i 29. siječnja te od 24. do 26. veljače. Stoga, ako imate afiniteta prema glazbi, ali i vinima i pivima, a put vas nanese u SAD, zašto ne iskoristiti ovu mogućnost i smanjiti troškove boravka za 100 dolara?

Sve detalje pronađite na sljedećem linku.

5 kućica u okolici Varaždina zbog kojih maštamo o proljeću Kućice u okolici Varaždina - 8 Kućice u okolici Varaždina - 7 Kućice u okolici Varaždina - 6 +4 Kućice u okolici Varaždina - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju