Već je 70 posto kapaciteta Bluesun hotela Alan u Starigradu Paklenici za ovu sezonu rezervirano. Hotel se nakon preuređenja otvara u nedjelju, 21. svibnja, a na rok od 5 godina zakupila ga je ugledna britanska agencija Neilson, specijalizirane za aktivan odmor. U tom će periodu poslovati pod imenom Alana Beachclub.



Od ovog ljeta gosti hotela moći će uživati u novom bazenu u kampu, 6 novih teniskih terena s umjetnom travom, rasvjetom i tribinama – organizator tenis programa je bivši trener Andya MurrayjaMark Petchey , rasvjetom i tribinama, terenu za mini golf, vanjskim stolovima za stolni tenis, u odbojci na pijesku…

Hotel u svojoj ponudi ima i natkriveni plato za vanjski fitnes te veliki unutarnji prostor za fitnes. 10. kat hotela postao je ekskluzivni koktel bar s panoramskim pogledom, a proširena je i terasa hotelskog bazena. Poseban užitak bit će jesti na terasi novog pansionskog restorana, koja se prostire na 1000 kvadrata. Ponuda ne zaobilazi ni najmlađe, za koje su uređena 4 dječja kluba prema različitim uzrastima, koji će imati pristup na vanjski ograđeni i natkriveni vrt.

Gostima je na raspolaganju i 300 plovila, SUP-ova, kajaka, daski za surfanje, laser jedrilica, katamarana i glisera za vuču skijaša na vodi. Posebna atrakcija je umjetna stijena za penjanje i mali adrenalinski park, a britanski gosti slijetat će u splitsku i zadarsku zračnu luku ekskluzivnim charter letovima Titan airwaysa, koji je proglašen najboljom britanskom charter kompanijom.



Agencija Neilsen, koja je protekle dvije godine dobila nagradu British Travel Award kao najbolja kompanija u kategoriji sportskog turizma, dovodi 70 članova vlastitog osoblja, od toga 30 dadilja i 40 trenera različitih sportova. Ovu su lokaciju odabrali zbog svih prirodnih prednosti i sadržaja koji se nude gostima koji traže aktivan odmor, s obzirom na to da se ovdje mogu organizirano baviti skijanjem na vodi, wakeboardom, jedrenjem, kayakom, kitesurfingom, paddle boardingom, tenisom, brdskim biciklizmom, slobodnim penjanjem i planinarenjem.

Predsjednik uprave Alan d.d.-a, Miloš Divić, izuzetno je zadovoljan, a za Punkufer je kazao: "I Bluesun i Neilson su zadržali svoj brend u ovom aranžmanu. Neilson je, osim u Hrvatskoj, ove godine otvorio hotel i na Sardiniji, a od lokacija naša se skoro najbolje puni jer smo nova destinacija koja je zanimljiva i privlačna turistima koji, pritom, imaju povjerenje u Neilson i njihovi su redovni gosti".

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju