Riječ je o nagradi koja uključuje tri besplatna noćenja u hotelu Marvie uz doručak za dvije osobe, svake godine u razdoblju od 2023. do 2032. godine. Svi gosti koji ovog ljeta provedu minimalno jednu noć u hotelu s najljepšim panoramskim rooftop bazenom u Splitu, imaju priliku sudjelovati u ovoj nagradnoj igri i osvojiti desetljeće boravaka u Superior sobi s pogledom na otoke.

Gosti hotela postaju ambasadori ljepota Dalmacije

Hotel Marvie je svoju nagradnu igru namijenio isključivo svojim gostima s ciljem promoviranja ljepota naše zemlje. Zadatak je jednostavan, putem Instagrama, odnosno kroz Reel videa ovjekovječiti najljepše trenutke svog ljetovanja u Hrvatskoj, a najbolji uradak po izboru managementa hotela osvojit će kao i prošle godine desetljeće boravaka u Superior sobi s pogledom na more i otoke. U prošlogodišnju igru koja je bila iznimno uspješna uključili su se brojni gosti hotela, a preko od 50 Reel uradaka hotelskih gostiju generiralo je više od 150.000 pregleda korisnika Instagram diljem svijeta.

Prošlogodišnji pobjednik bio je Britanac Patrick Whelan

Management hotela Marvie prošle je godine imao nezahvalan zadatak izabrati pobjednika u moru odličnih Reel videa, na kraju je desetljeće boravaka u hotelu svojim kreativnim Reelom odnio Britanac Patrick Whelan.

Oduševljenom Englezu je na njegovu kućnu adresu u Londonu stigla i službena potvrda o osvojenoj nagradi, a pobjednički video u kojem je u svega 30 sekundi prenio svoje iskustvo i emociju boravka u Splitu i destinaciji možete vidjeti u nastavku.

Iako to nije bila prvobitna namjera, Marvie je odlučio dodijeliti i drugu nagradu gošći Aine Webster za njezin Reel i to u vidu tri besplatna noćenja u 2022. godini.

Što možemo očekivati ove godine?

“Ove godine očekujemo još više pregleda i Reelova iz naše prekrasne Dalmacije” - poručuje nam direktorica hotela Marvie, Diana Rubić.

Diana nam govori kako je odaziv gostiju prošle godine nadišao njihova očekivanja, te da su se zbog prizora prirodnih i kulturnih ljepota zabilježenih na Reelovima ponovno zaljubili u Dalmaciju. “Svjesni smo da naši gosti većinom dolaze u Marvie zbog ljepota koje im nudi naša priroda, povijest i kultura. S ovom igrom cilj nam je reći hvala svakom gostu koji je odabrao naš hotel i Split kao svoj ljetni dom i pružiti im mogućnost da s nama borave još narednih 10 godina” - dodala je direktorica Rubić.

Kako osvojiti 10 godina boravaka u Marvie Hotelu?

Sve što vam treba za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri već imate i koristite. Igra #reelstoryofcroatia odvija se u potpunosti na Instagramu, a sve što vam treba je smartphone i malo mašte. Za sudjelovanje trebate snimiti Reels ili Instagram video objavu koja na kreativan, iskren i autentičan način opisuje vaš doživljaj ljetovanja u Dalmaciji, te je objaviti putem svog javnog profila uz hashtagove #reelstoryofcroatia i #marviehotel. Osim toga, trebate biti pratitelja Instagram profila Marvie Hotel & Health.

Koje ćete motive snimati u potpunosti je na vama, a za inspiraciju pogledajte kompilaciju prošlogodišnjih uradaka ovdje.

Nagradna igra traje od 01. lipnja do 30. rujna 2022. godine, a u njoj mogu sudjelovati isključivo gosti hotela koji u navedenom periodu ostvare minimalno jedno noćenje. Pobjednika će odabrati stručni žiri hotela Marvie, 10. listopada 2022. godine. Više o samoj nagradnoj igri možete pronaći na web stranicama Marvie Hotel & Health.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju