Nedaleko od mora, na splitskim Firulama nalazi se Marvie Hotel & Health s 4 zvjezdice koji je svoju ponudu prilagodio digitalnim nomadima, a nudi i bogatu paletu zdravstvenih usluga. Drukčiji od drugih je i po tome što se smještaj u Marvieju može platiti kriptovalutama.

No čak i ako vam je zdravlje sasvim „po špagi“, a u hotel biste se došli samo odmoriti i uživati u rooftop bazenu te pogledu na more i otoke mogli biste osvojiti deset godina besplatnog boravaka za dvije osobe.

Nagrada uključuje tri besplatna noćenja u Superior sobi uz doručak za dvije osobe, svake godine u razdoblju od 2022. do 2032. godine. Ono što treba učiniti je provesti najmanje jednu noć u hotelu, snimiti video i tagirati ga.

„Želja i motiv iza pokretanja ove nagradne igre je prikazati ljepote naše obale i autentičnu priču iz Dalmacije u formatu kratkih Instagram videa. Ovom igrom hotel Marvie daje dodatan razlog svojim gostima da budu kreativni i uz pomoć svojih smartphonea u video formatu zabilježe trenutke sreće i zabave, te da na neposredan način na svojim društvenim mrežama promoviraju ljepote Dalmacije“, kažu u hotelu, dodajući kako za sudjelovanje treba snimiti video.

„Za sudjelovanje trebate snimiti Reels ili Instagram video objavu koja na kreativan, iskren i autentičan način opisuje vaš doživljaj ljetovanja u Dalmaciji, te je objaviti putem svog javnog profila uz hashtagove #reelstoryofcroatia i #marviehotel.

Osim toga, trebate biti pratitelja Instagram profila Marvie Hotel & Health. Koje ćete motive snimati u potpunosti je na vama.

Nije nam stalo do visokokvalitetnih videa, napredne produkcije i high-end uradaka… Želimo samo iskrene i “organske'' video uratke u kojem ćete nas natjerati da i mi poželimo ostaviti sve po strani i prepustiti se ljetovanju u Dalmaciji poput vas! “, kažu u Marvieu, a više o nagradnoj igri doznajte ovdje. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju