Marvie Hotel & Health svoje 4 zvjezdice usidrio je prije četiri godine u neposrednoj blizini mora na splitskim Firulama. Internacionalne goste do sada je privlačio kao hotel koji osim odlične lokacije, udobnih soba, panoramskog pogleda na otoke te rooftop bazena, u suradnji sa svojim partnerima pruža i bogatu paletu zdravstvenih usluga. Marvie je sada otišao korak dalje postavši prvi hrvatski hotel koji je kreirao novu ponudu u potpunosti prilagođenu potrebama online radnika, koji se prepoznaju i u sve prisutnijoj kovanici - digitalni nomadi.

Prihvaćajući najsuvremenije trendove i vjerujući da globalni svijet bez granica na jednom mjestu može pomiriti život, rad na daljinu i putovanje, hotel Marvie lansirao je novu uslugu, sadržanu u imenu Marvie Living & Coworking, odnosno unutar Paketa za dugoročni boravak.

Povoljan dugoročni boravak, 28 dana ili duže, u ovom hotelu sada je moguć tijekom cijele godine, čak i usred ljetne sezone - i to uz popust od 50 %. Također, za one koje zanima dugi boravak, Marvie Hotel & Health uveo je opciju 15-minutnog Zoom ili Google Meets videopoziva, putem kojeg će osoblje pružati sve dodatne informacije.

S ciljem kreiranja stimulirajućih i produktivnih uvjeta za boravak i rad iz hotela gostima koji traže dugoročan smještaj u Hrvatskoj, ovaj splitski hotel u okviru svog Paketa za dugoročni boravak stavio je na raspolaganje veći broj Deluxe soba s pogledom na more i radnim stolom, coworking prostor s internetom od 200 Mbps, projektorom i flipchart pločom, te neograničen pristup Wellness renevie zoni, koja se sastoji od unutarnjeg bazena, jacuzzija, saune, teretane i zone za relaksaciju.

Coworking prostor, koji će svoj konačan oblik s ergonomskim stolicama i novim radnim stolovima poprimiti tijekom ožujka, otvoren je i za digitalne nomade koji nisu gosti hotela. Ostale prostorije hotela kao što su Mareo Bar, Da’Mar restoran, lobby, a tijekom toplijih mjeseci i bazen na samom krovu hotela s panoramskim pogledom na otoke, alternativni su radni prostori, gdje gosti mogu posvećeno raditi te razmjenjivati ideje i znanja.

“Naša je želja aktivno sudjelovati u kreiranju i oplemenjivanju potpuno novog turističkog proizvoda, koji uvelike mijenja poznate obrasce putovanja i boravka. Veseli nas što sve više institucija prepoznaje gospodarski potencijal ovog trenda, kao i pokretanje udruge Digital Nomad Association Croatia, s čijim smo osnivačima u bliskom kontaktu, a koji su nam svojim znanjem pomogli u stvaranju novog proizvoda”, izjavila je Diana Rubić, direktorica hotela Marvie Hotel & Health.

Marvie Hotel & Health prepoznat je i po pružanju zdravstvenih usluga kao što su dermatološki tretmani, neinvazivne metode za pomlađivanje lica i tijela, fizikalna medicina, rehabilitacija, dentalne usluge i druge. Želeći da kroz pristupačne cijene i produženi boravak od 14 dana gosti pobliže upoznaju i kvalitetu ovog spektra usluga, Marvie je kreirao i dva zdravstvena paketa, Fizioterapijski i Nutricionistički paket.

Digitalni nomadi dobili su priliku po povoljnim cijenama živjeti u Splitu u hotelu s 4 zvjezdice te uživati u raznoraznim benefitima koje na jednom mjestu može ponuditi samo Marvie Hotel & Health.

Za više informacija o cijenama i pogodnostima Paketa za dugoročni boravak posjetite web stranicu hotela, kao i novu blog sekciju u kojoj će se učestalo pisati o temama bliskim mobilnim radnicima te o Splitu kao idealnoj destinaciji za život i rad.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju